artikel

Met softijs onderscheid u zich van andere ijsaanbieders

Horeca

Onderscheid u van andere ijsaanbieders door softijs aan te bieden. De concurrentie van supermarkten en tankstations die ijs verkopen, wordt steeds groter. Toch wagen ze zich nog steeds niet aan softijs. Softijs is namelijk een product dat vers en speciaal voor de klant gemaakt moet zijn.

Bovendien is softijs is een echte winstpakker. De bruto winstmarge is minstens 75 procent. Met wat extra toevoegingen, zoals dips, slagroom of een smaakje maakt u uw softijs nog meer waard.

Uit de praktijk blijkt dat bedrijven die op softijs overschakelen daardoor ook verhoogde snackomzet genereren. Softijsmachines zijn te verkrijgen vanaf 15.000 euro en in alle soorten en maten. Voorkom problemen door rekening te houden met capaciteit, hygiëne, levensduur en garantie.


Koop de juiste softijsmachine

Variatiemogelijkheden met softijs

Gouden softijstips van leveranciers