artikel

Stappenplan social media voor horecaondernemers

Horeca

Een studente Hotelmanagement van de NTI heeft een scriptie geschreven over social media voor horecaondernemers. De hele scriptie focust zich erop hoe een horecabedrijf hier goed gebruik van kan maken. Ze levert ook een stappenplan, dat horecaondernemers handvatten moet geven om te beginnen met social media. Lees het stappenplan door en kijk wat u zelf met social media kunt doen!

Stappenplan social media voor horecaondernemers

De studente is Sandra Lubbers, van de opleiding Hotelmanagement van de NTI. De opdrachtgever voor haar scriptie was Hotel & Restaurant Wildthout in Ommen. Voor hen maakte ze een stappenplan en gaf conclusies en adviezen. Ook geeft ze advies hoe om te gaan met recensiesites als Iens en Zoover.

Die zijn te downloaden via onze website, zodat ook u er uw voordeel mee kunt doen.

Klik hier voor het stappenplan.

Klik hier voor de conclusies en aanbevelingen.

Sandra is zelf te bereiken via Twitter en LinkedIn.

Reageer op dit artikel