artikel

Een succesvol terras met Satelliet Meubelen

Horeca

Een goed terras is bijzonder sfeervol en uitnodigend! Zo ervaart de klant dat ook en in een fractie van een seconde wordt beslist een terrasje te pakken ja of nee. Daarom is het van belang om stil te staan bij de juiste inrichting en uitstraling. De adviseurs van Satelliet Meubelen helpen uw terras succesvol maken!

Natuurlijk kijken we als eerste naar sfeer en uitstraling als we een terras beoordelen. Maar daarnaast hebt u als ondernemer dagelijks te maken met alle praktische aspecten die er aan een terras vastzitten. Door hier op de juiste manier op in te spelen, zal ook uw terras succesvol worden!

Adviseurs van Satelliet Meubelen bespreken alle aandachtspunten aan de hand van voorbeelden uit de praktijk. Deze praktische keuzes voor de aanschaf dragen, meer nog dan de aanschafwaarde van het product, bij aan het rendement van uw terras!

Hoe bepaal je het maximale aantal zitplaatsen? Wat is de ideale routing, zodat de klant snel kan worden bediend? Wat speelt er rondom de dagelijkse logistiek, zoals stapelbaarheid en opslag. En vanuit het technische aspect: welk materiaal is het meest geschikt voor u en wat zijn de specificaties. Neem bijvoorbeeld de buisdikte van een aluminium frame en wat zegt dat over gewicht, constructie en duurzaamheid.

Ervaar het zelf; een goed advies levert kennis en het vertrouwen waarop u een juiste keuze kunt maken uit het brede aanbod van terrasmeubilair.

Dan is het moment daar voor de meer uitbundige kant van terrasinrichting. Op welke manier kunt u uw terras een persoonlijke uitstraling meegeven? Hoe kunt u zich onderscheiden?

In eerste instantie kun je onderscheiden in materialen en stijlen. Of het nu sfeervol rotanlook is, karakteristiek zink gecombineerd met teak, of juist modern design in kunststoffen Satelliet Meubelen biedt u een collectie waarin het allemaal te vinden is. Maak het geheel af door te spelen met kleurcombinaties. Dit geldt voor stoelen, maar ook voor tafelbladen, kussens en parasols.

Er bestaat nog een manier om uw klanten een verrassing te bezorgen op het terras. Creëer afwisseling in de verschillende manieren van zitten. Durf te combineren door het gebruik van lange banken en tafels, hoge barkrukken met statafels of juist laag en comfortabel loungemeubilair waarin je heerlijk kunt wegzakken. Het maakt uw terras zeer levendig!

Een brede terrascollectie biedt mogelijkheden voor een persoonlijke uitstraling. Een juist advies zorgt voor een prettig dagelijks gebruik en goede verdiensten!

Kom eens langs in een van onze showrooms te Breda, Amsterdam of Dalfsen en vraag vandaag nog onze nieuwste collectie aan. Satelliet Meubelen 076-5225310 www.satelliet.net

Reageer op dit artikel