artikel

Mijn 2012 – Roberto Payer

Horeca

Ik volg nooit trends omdat ze tijdelijk zijn en als het een trend is, is het al voorbij. Was getekend, Roberto Payer van Hilton Amsterdam. Payer volgt zijn eigen lijn en die stond afgelopen jaar onder andere in het teken van een celebrate diner voor Pippa Middleton. 2012 krijgt van Payer een zeven.

Mijn 2012 – Roberto Payer

Welk rapportcijfer geef je 2012 – zakelijk gezien – en waarom?

Een 7. Het jaar heeft zich getekend door de minder gunstige economie en dit was te merken in onze branche. Minder vergaderingen, minder deelnemers congressen en een overvloed aan kamers in de stad door de opening van nieuwe hotels. De “leisure market” heeft minder impact gehad van de economische recessie.

Wat is het gekste wat je in 2012 hebt gedaan/meegemaakt?
Om een “Celebrate” diner voor Pippa Middleton te organiseren in Roberto’s.

Wie is volgens jouw dé horecaman of –vrouw van 2012 en waarom?
Geen


Wat is jouw favoriete restaurant en met wie wil je er gaan eten?

Voor een goede gebakken lever met spek en uitjes en een goede vriend ga ik graag naar Myrabelle, of voor een meer aangekleed diner naar Segugio. Zeer goede restaurants voor een redelijke prijs, die net geopend zijn Riva en het restaurant van EYE.

Wat ga je in 2013 doen en wil je delen met horecaminnend Nederland?
2013 zal in Amsterdam zeer spectaculair zijn met het “Celebration Year”, de terugkomst van ArtZuid en de heropening van het Rijksmuseum.

Welke trend komt in 2013 naar de Nederlandse horeca en wat ga jij er mee doen?
Ik volg nooit trends omdat ze tijdelijk zijn en als het een trend is, is het al voorbij.

Reageer op dit artikel