artikel

Horeca Top 100 2014 nr. 79: Sumajani / Hof van Wageningen

Horeca

Vorig jaar nog vijf bedrijven, inmiddels negen. En dan zijn er zeker nog drie op komst. Jaap Venendaal geeft gas. Zelfs zijn visitekaartje is al op groei voorbereid. Al zijn bedrijven staan in een vakje vermeld, in de laatste een vraagteken. Als duidelijk signaal dat er nog meer bij komt.

Eind 2013 heropende hij Hotel De Wageningsche Berg in Wageningen. Of beter gezegd, op de plek van het oude en gelijknamige hotel liet hij een compleet nieuw pand neer zetten met 108 kamers.
De regio Wageningen is dankzij de Landbouwuniversiteit ‘booming’ en daar speelt Venendaal actief op in. Dus zijn er ook plannen voor een hotel in Ede waar in 2016 het World Food Center wordt gevestigd. Afgelopen jaar nam hij in Wageningen zelf onder andere de exploitatie over van het bekende Hotel De Wereld en het bijbehorende sterrestaurant O Mundo.

Vestigingen:9
Omzet: € 10 miljoen (€ 8,5 miljoen) ▲17,6%
Rapportcijfer: NB/ economisch klimaat: NB
Verwachte omzetgroei: NB

www.hofvanwageningen.nl

Reageer op dit artikel