nieuws

Beursprimeur: CombiNation Buffet

Horeca

WMF levert een omvangrijk assortiment voor de professionele markt, met het accent op koffiemachines en hotel- en keukenartikelen. De standhouder brengt regelmatig vernieuwende producten op de markt, zoals CombiNation Buffet. Dit buffetsysteem blinkt uit in flexibiliteit, gebruiksgemak voor gast en personeel, ruimtebesparende eigenschappen en functionaliteit. Doordat de opstelling eenvoudig is te wijzigen, is het buffet […]

WMF levert een omvangrijk assortiment voor de professionele markt, met het accent op koffiemachines en hotel- en keukenartikelen.

De standhouder brengt regelmatig vernieuwende producten op de markt, zoals CombiNation Buffet. Dit buffetsysteem blinkt uit in flexibiliteit, gebruiksgemak voor gast en personeel, ruimtebesparende eigenschappen en functionaliteit. Doordat de opstelling eenvoudig is te wijzigen, is het buffet inzetbaar op meerdere gebruiksmomenten en locaties gedurende de dag.

Uitgangspunt bij de ontwikkeling van dit systeem is een goed verzorgde presentatie. CombiNation is daarom ideaal bij ontbijt-, lunch- en dinerbuffetten, maar ook bij feestelijke recepties.

Info:
WMF Nederland
Amsterdam
(020) 480 80 85
hotel@wmf.nl

Reageer op dit artikel