
Belang van een goede bierkaart
De ideale bierkaart bestaat niet. Maar in zijn sessie 'Het belang van een goede bierkaart' waagt Rick Kempen een poging ondernemers er zo dicht...
De ideale bierkaart bestaat niet. Maar in zijn sessie 'Het belang van een goede bierkaart' waagt Rick Kempen een poging ondernemers er zo dicht...
De Dag van het Bier vindt maandag 9 september plaats in Utrecht. Voorafgaand aan De Dag van het Bier, maandag 9 september, zal Misset Horeca...
Het bierlandschap heeft de afgelopen decennia een flinke metamorfose ondergaan, vertelde Alain Schepers op de Dag van het Bier. Hij signaleerde een...
Een bierproeverij is klantenbinding, bevestigt je status als professional, vult minder drukke avonden, kan uitgevoerd worden in legio thema's en is...
Alcoholvrij bier is aan een opmars bezig die niet te stoppen lijkt. Zonder enige concurrentie is het de snelstgroeiende bierstijl. Zorg dan ook dat...
Inspirerende sessies, proeven, ruiken, zien, leren: de eerste Dag van het Bier was een succesvol kennis-evenement in de Winkel van Sinkel. Ruim 200...
Misset Horeca organiseerde maandag 9 september de eerste editie van De Dag van het Bier. Ruim 200 horecaondernemers kwamen naar de Winkel van Sinkel...
Pepijn van der Waa is als biersommelier verbonden aan StiBON en hij heeft een eigen bedrijf waarmee hij trainingen geeft en advieswerk doet. Op de...
Niet iedere medewerker hoeft een StiBON-diploma te halen om gasten voldoende te kunnen informeren over de bierkaart. Biersommelier en brouwer Jet van...
Thomas Wijns is zytholoog en heeft bieradviesbedrijf Bierbalie. Ook werkt hij in Bar Alt in Amsterdam als biersommelier. Op de Dag van het Bier...