
Restaurant Het Gouden Kalf op Scheveningen heeft een oorkonde ontvangen van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. Deze oorkonde ontving het...
Restaurant Het Gouden Kalf op Scheveningen heeft een oorkonde ontvangen van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. Deze oorkonde ontving het...
Landgoed Hof van Twello nabij Deventer krijgt in januari andere exploitanten. Jos Schmitz, Arnoud Pijpker, Marijn Kroon (Davo Bier) gaan het landgoed...
Het grootste bierdiner van Europa vindt woensdag 3 april plaats in de Martinikerk in Groningen. Het diner waar bier en spijs gecombineerd worden, is...
Kees Hensen, eigenaar van Hotel-Restaurant Villa Ruimzicht in Doetinchem, sterrestaurant De Strandlodge in Winterswijk en mede-eigenaar van Bib...
QL Hotels heeft opnieuw het Zilveren Botermes uitgereikt. Voor de zesde keer is een van de leden beloond voor het gebruik van streek- en...
In de visafslag van het Zeeuwse Colijnsplaat heeft de veiling van de eerste Oosterscheldekreeft €22.500 opgebracht. Gelegenheidsveilingmeester en...
Chef Arjan Smit stopt na bijna 25 jaar met Restaurant De Pronckheer in Cothen. Arjan Smit en zijn partner Inge Stolk gaan zich vanaf februari 2018...
Eric van Veluwen van Landgoed Rhederoord in De Steeg in Gelderland serveert gasten bronwater van het eigen terrein. ‘Het had heel wat voeten in de...
De Horecava heeft komende editie een nieuwe paviljoen: Van Bron tot Bord in Nederland. Lokale en duurzame producten uit de Nederlandse provincies...
Laat ik dit jaar eens beginnen met een vraag: waarom heeft België zo’n rijke traditie van speciaalbier en streekbier? Omdat de Belgen trots zijn op...