
'Zou je hier niet een leuk trappist van net over de grens op de kaart kunnen zetten?, of 'Hee bij die sterrenzaak zag ik dat ze veel kleinere porties...
'Zou je hier niet een leuk trappist van net over de grens op de kaart kunnen zetten?, of 'Hee bij die sterrenzaak zag ik dat ze veel kleinere porties...
Het is oorlog in Oekraïne en de gevolgen worden wereldwijd gevoeld. Ook horecaondernemers gaan dit merken. Hoewel zij sinds het opheffen van de...
De uitdrukking ‘out-of-the-boxdenken’ wordt te pas en te onpas gebruikt, maar is eigenlijk niets anders dan verder of anders denken dan je gewend...
Het afgelopen anderhalf jaar heeft erin gehakt bij veel horecaondernemers. Sommigen bleven onverminderd op de barricaden staan, anderen verwerkten de...
Het is een fijn gevoel dat ik door de bomen het bos weer kan zien. Hotel Pincoffs is dol op bomen. Precies 10 jaar geleden plantten we zelf de eerste...
Nu het leven met horten en stoten langzaam terugveert naar een soort van nieuw normaal, is het de hoogste tijd dat mijn lichaam dat ook gaat doen. De...
Charlotte van der Mijn is alleenstaand en verbaast zich al jaren over de houding van hotels en restaurants als ze er alleen te gast is. Het kleinste...
Tijdens het Europees kampioenschap voetbal laaiden de gemoederen over de opstelling van het Nederlands elftal soms hoog op. Maar dat was nog altijd...
Vorige week was ik voor het eerst weer live bij een bijeenkomst: zonder mondkapje, zonder anderhalvemeter-afstand te hoeven houden. Gasten hadden...
De hotelsector heeft flink moeten incasseren en schakelen in coronatijd. Maar een hotelier zou een hotelier niet zijn als hij niet ook kansen zag.