
Lunchen met brood van de lokale bakker, belegd met kaas van de maker iets verderop. Het is de basis van het nieuwe cateringconcept Lokaal.nl dat...
Lunchen met brood van de lokale bakker, belegd met kaas van de maker iets verderop. Het is de basis van het nieuwe cateringconcept Lokaal.nl dat...
Wat een topseizoen zou worden werd een rampjaar. Liefst 150 festivals stonden er alleen al dit voorjaar in de agenda bij de Amsterdamse...
Een paar weken maar dacht hij ermee door te gaan. Inmiddels schreef Bas Romein al bijna 200 blogs. Na de lockdown half maart, iedere dag eentje. Over...
Half oktober zal onder de noemer #Samenlunchen een landelijke campagne van start gaan die werkend Nederland moet motiveren weer te gaan lunchen in...
De druk op het ziekenhuis in Uden was tijdens het hoogtepunt van de coronacrisis extreem en ongekend hoog. Ondanks de hectiek en het intense verdriet...
Juist nu het topdrukte had moeten zijn bij The Food Line-up, is het stil op de burelen van het Amsterdamse cateringbureau. Geen events en...
‘Een deel van onze opdrachtgevers zijn productielocaties. Dat mag niet zo spannend lijken, ik was er de afgelopen periode heel blij mee.’ Directeur...
Kleinere kantoren of bedrijfsverzamelgebouwen ontberen vaak een volwaardig bedrijfsrestaurant. Omdat daar wel vraag naar is, ontwikkelde We Canteen,...
Sibrecht Benning is sinds februari te vinden bij Buitenpoort Catering in Bemmel. Ze is aan de slag gegaan als productontwikkelaar, waarbij de focus...
Peter van Ee van Leo-Healthy Business Catering was de afgelopen weken drukker dan ooit. Door het opstellen van een strijdplan vol coronamaatregelen...