
Horecastudent Kim: ‘Samen zorgen we voor gastvrije sfeer’
Kim Bijnen is horecastudent in Eindhoven. Ze blogt voor Misset Horeca over haar ervaringen. Als vierdejaars bol-student gaat ze tijdens haar stage...
Kim Bijnen is horecastudent in Eindhoven. Ze blogt voor Misset Horeca over haar ervaringen. Als vierdejaars bol-student gaat ze tijdens haar stage...
Na 2 jaar afwezigheid werd er in de tweede week van januari weer een Horecava gehouden. Het bruisende begin van een nieuw horecajaar.
Het jaar is bijna voorbij en dus is het tijd voor de terugkijk-lijstjes. Ook bij Misset Horeca zijn we gek op lijstjes, maar kijken daarbij graag...
Nog een paar weken en dan is het weer zover, dan gaat de Horecava van start. Ik kijk er iedere keer naar uit en ben na afloop ook blij dat het erop...
In het warme hart van de horeca wordt momenteel veel energie verbruikt: door medewerkers die hard moeten werken door gebrek aan collega’s en door...
De afgelopen jaren hebben horecaondernemers veerkracht laten zien. En nu, na ruim 2 jaar corona, wordt er opnieuw energie en creativiteit van ons...
Duurzaam ondernemen is niet nieuw, maar staat door verschillende ontwikkelingen weer wat hoger op de agenda. Ook in de horeca zetten ondernemers...
Het aanbod rooftopbars is in Nederland natuurlijk nog lang niet zo groot als in New York en mensen staan nog niet in de rij om te gaan ‘rooftoppen’,...
De onzekerheid en onveiligheid waar veel mensen nu in leven heeft niet alleen economische impact voor ondernemers. Ook maatschappelijk heeft het...
De natuur naar binnen halen, draagt aanzienlijk bij aan het welzijn van de gast én het personeel. Helaas zijn de meeste gebouwen niet per se...