Alles over Gault

Kasteel van Ordingen

Quality Lodgings verwelkomt 9 nieuwe leden

Er zijn negen nieuwe leden van Quality Lodgings, waarvan zes nieuwe ontdekkingen in Nederland. 'Elkaar versterken en samen groeien.'

Cover van de Lekker-gids 2024

Datum en plaats bekend voor nieuwe Lekker500, Michelin blijft in het najaar

De nieuwe Lekker-gids wordt uitgereikt op 4 november bij Parc Broekhuizen, in Leersum. Dat laat hoofdredacteur Annelies Pijper desgevraagd weten aan...

De gidspresentatie van Gault&Millau in 2023

Gault&Millau kijkt uit naar 100Chefs en heeft datum voor gidslancering in 2025

Het duurt nog even, maar de datum van de Gault&Millau-uitreiking 2025 is bekend. Op maandag 10 februari wordt de gids gepresenteerd: wederom in...

v.l.n.r. Mello de Witte, Jim Dijksterhuis en Lisa de Tombe

Fameus restaurant In Den Gapenden Eter gaat door als Café De Gaper

Het fameuze Leidse restaurant In Den Gapenden Eter gaat weer open. Eind mei sloot eigenaar en chefkok Eugène 'Eus' Hoogenboom de horecagelegenheid...

v.l.n.r. Patrick Elzinga en Robert Poel

Gastrobar Savage gooit roer om en wordt all you can eat

Gastrobar Savage in Harderwijk stopt met fine dining. Ondernemers en chef-koks Robert Poel en Patrick Elzinga gaan de zaken heel anders aanpakken....

André van Alten

Er zijn familiezaken en familiezaken; La Provence* valt in die laatste categorie

Je hebt familiebedrijven en familiebedrijven. La Provence* in Driebergen is er een in de laatste categorie en viert dit jaar zijn vijftigste...

In Den Gapenden Eter (bron: In Den Gapenden Eter)

Restaurant met Michelin-vermelding sluit deuren na 17 jaar

Restaurant In Den Gapenden Eter in Leiden, met vermeldingen bij Michelin en Gault&Millau, sluit op 31 mei definitief de deuren. Dat heeft eigenaar en...

Tjitze van der Dam, initiatiefnemer van 24H Chefs (Krijn van der Lugt)

Recordbedrag opgehaald bij 24H Chefs: 'Onwijs bedankt iedereen!'

De 24-uur durende kookmarathon 24H Chefs heeft dit jaar een recordbedrag opgeleverd van maar liefst €195.000,-. Het goede doel was ook dit jaar het...

Het team van restaurant Lutum, met in het midden Toby Sadettan

Restaurant Lutum groeit in eigen ritme: 'Overleven is nu belangrijk'

Gastheer Toby Sadettan, chefs Rik Veen en Roy Schipper zijn met z'n drieën eigenaar van restaurant Lutum in Wijk bij Duurstede. De gasten en de...

Emile van der Staak, chef en eigenaar van De Nieuwe Winkel

Emile van der Staak van de Nieuwe Winkel**: 'Je hebt impact als je de allerbeste bent'

Met elke award die Emile van der Staak van De Nieuwe Winkel** in Nijmegen ontvangt, groeit de interesse voor zijn botanische keuken. Elk weekend...