Lseven Boxtel
Quality Lodgings verwelkomt 9 nieuwe leden
Er zijn negen nieuwe leden van Quality Lodgings, waarvan zes nieuwe ontdekkingen in Nederland. 'Elkaar versterken en samen groeien.'
Er zijn negen nieuwe leden van Quality Lodgings, waarvan zes nieuwe ontdekkingen in Nederland. 'Elkaar versterken en samen groeien.'
De nieuwe Lekker-gids wordt uitgereikt op 4 november bij Parc Broekhuizen, in Leersum. Dat laat hoofdredacteur Annelies Pijper desgevraagd weten aan...
Het duurt nog even, maar de datum van de Gault&Millau-uitreiking 2025 is bekend. Op maandag 10 februari wordt de gids gepresenteerd: wederom in...
Het fameuze Leidse restaurant In Den Gapenden Eter gaat weer open. Eind mei sloot eigenaar en chefkok Eugène 'Eus' Hoogenboom de horecagelegenheid...
Gastrobar Savage in Harderwijk stopt met fine dining. Ondernemers en chef-koks Robert Poel en Patrick Elzinga gaan de zaken heel anders aanpakken....
Je hebt familiebedrijven en familiebedrijven. La Provence* in Driebergen is er een in de laatste categorie en viert dit jaar zijn vijftigste...
Restaurant In Den Gapenden Eter in Leiden, met vermeldingen bij Michelin en Gault&Millau, sluit op 31 mei definitief de deuren. Dat heeft eigenaar en...
De 24-uur durende kookmarathon 24H Chefs heeft dit jaar een recordbedrag opgeleverd van maar liefst €195.000,-. Het goede doel was ook dit jaar het...
Gastheer Toby Sadettan, chefs Rik Veen en Roy Schipper zijn met z'n drieën eigenaar van restaurant Lutum in Wijk bij Duurstede. De gasten en de...
Met elke award die Emile van der Staak van De Nieuwe Winkel** in Nijmegen ontvangt, groeit de interesse voor zijn botanische keuken. Elk weekend...