
Horecaondernemer Herman Hell omschrijft zijn nieuwste zaak Grace aan de Coolsingel in Rotterdam als een restaurant met internationale allure en een...
Horecaondernemer Herman Hell omschrijft zijn nieuwste zaak Grace aan de Coolsingel in Rotterdam als een restaurant met internationale allure en een...
Na tien jaar en twee Michelinsterren gekookt te hebben voor Park Hyatt’s Vun in Milaan, opent topkok Andrea Aprea zijn eerste soloproject in museum...
In de nieuwe culinaire bistro Marijke Muoi Wine & Dine, onderdeel van Parkhotel Tjaarda kunnen gasten genieten van ambachtelijke gerechten waarbij...
De bekendmaking van de Michelin 2023 was maandag 24 april een emotionele gebeurtenis. Tranen van vreugde waren meer dan eens waarneembaar. Een...
Bistro, bar du vin en café manger Ami in de Amsterdamse Pijp is een nieuwe aanwinst van de 3WO Horeca Groep. Het concept combineert de stijl van een...
Polly Goudvisch in Amsterdam is het vijfde lid van de Familie Goudvisch van 3WO horeca groep. Deze familie brengt met hun cafés een ‘ode aan de...
Matelief is de nieuwe hotspot in de Rotterdamse Oude Haven. Bekende zeevaarders uit de geschiedenis komen hier weer tot leven.
Aan de rand van het Kralingse Bos, pal aan het water bevindt zich Brasserie Woodz. Met een restyling transformeert Woodz van lunchroom naar all-day...
Tweesterrenrestaurant ’t Nonnetje in Harderwijk is heropend na een verbouwing van 2½ maand waarin het restaurant een complete metamorfose van het...
Kita in Hendrik Ido Ambacht is het nieuwste restaurant van de Zuid-Hollandse horecatycoon Bjorn van Dijl. 'Hemellichamen aan het plafond, verlichte...