
De vakantieperiode nadert. Voor de meeste horecabedrijven – zeker die met een groot terras – een extra drukke periode. Terwijl ook je medewerkers...
De vakantieperiode nadert. Voor de meeste horecabedrijven – zeker die met een groot terras – een extra drukke periode. Terwijl ook je medewerkers...
Wanneer ben je als horecaondernemer een aanzegvergoeding verschuldigd aan je werknemer met een aflopende arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd? Hoe...
The Dylan Amsterdam biedt nieuwe medewerkers in de restaurants sinds kort de mogelijkheid om drie maanden gratis te wonen in het centrum van...
Als horecaondernemer kun je direct en eenvoudig met kunstmatige intelligentie aan de slag. Zo kan het slimme taalmodel ChatGPT veel werk uit handen...
Na waarschijnlijk een lange zoektocht, heb je de juiste persoon gevonden voor de vacature binnen jouw horecabedrijf. Het liefst laat je die persoon...
Restaurant Doyy in Eindhoven is niet langer meer geopend in het weekend, maar alleen nog van maandag tot en met vrijdag. Eigenaar Yavuz Yildirim...
Hoe werk je nieuw terraspersoneel in? Misset Horeca zet alle tips voor je op een rij.
Hoewel het verzuim in de horeca relatief laag is, kan het niet laag genoeg zijn voor een ondernemer. Een ongelukje met de fiets kun je moeilijk...
Om gasten te informeren over bepaalde bieren, over verschil in smaak, sterkte of type, wil je niet verzanden in een brij van woorden en bijzinnen. Zo...
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) herintroduceert de ‘Kom werken in de horeca’-campagne uit 2021. Met de vernieuwde campagne, genaamd ‘Werken in de...