
Bij het ontwikkelen van een horecabedrijf staat de spoelkeuken meestal niet bovenaan het prioriteitenlijstje. Maar vaatwassers zijn ware werkpaarden....
Bij het ontwikkelen van een horecabedrijf staat de spoelkeuken meestal niet bovenaan het prioriteitenlijstje. Maar vaatwassers zijn ware werkpaarden....
Bistro's staan in de belangstelling bij zowel ondernemers als gasten. Niet gek dat er geregeld een nieuwe bistro het licht ziet. Misset Horeca...
Hoe hard mag de muziek? En is het nummer sowieso wel de juiste keuze of mag de muziek iets verrassender zijn? Waar moet je allemaal op letten als het...
Van een advertentie met 'Horeca te huur' gaat bij menig ondernemer het bloed sneller stromen. Maar wat komt er allemaal bij kijken als je een...
Als startende horecaondernemer moet je bepalen welk soort ondernemer je bent. Een goede mix van de 6 P’s wordt essentieel genoemd voor het starten...
Hoe creëer je stopkracht en overtuig je gasten dat ze bij jou naar binnen stappen? En als de gasten binnen zijn, hoe creëer je dan een fijne ervaring...
Zomaar een parasol op het terras is er al lang niet meer bij voor de gemiddelde horecaondernemer. ’s Zomers is het terras de omzetmaker van de...
Sfeer en decoratie-expert Frans Beekwilder en stylist en ontwerper Marleen Veenhuis geven handvatten om je zaak op een unieke manier te presenteren.
Designers komen het vaak tegen: horecaondernemers die een beperkt budget hebben om te (re)stylen, maar wel een compleet nieuwe look en feel willen...
Fort Honswijk aan de Lekdijk te Schalkwijk in de gemeente Houten wordt nieuw leven ingeblazen. Daarvoor zijn ondernemers nodig.