ArtikelHorecaHoe sterk is de 'stopkracht' van jouw terras? Een goed terras hoort aan een aantal voorwaarden te voldoen. Hoe zorg je ervoor dat de mensen niet alleen gaan zitten, maar ook terugkeren? Kortom:...
ArtikelRestaurantIJzeren Man: Logistieke uitdagingen met 1200 terrasplaatsen De expertise van een projectontwikkelaar, die van een horecaondernemer én enkele miljoenen aan investering zorgden voor een prachtige make-over van...
ArtikelRestaurant‘Met de Terras Top 100 til je je zaak naar een hoger plan’ Horecaondernemers en (voormalig) Terras Top 100-winnaar, Arnoud Schimmel van Van Speijk restaurant in Egmond aan Zee en Arwin Versteyne van Brasa...
ArtikelRestaurantDe Zoes stoomt verder na vertienvoudigde omzet Hoe krijg je je inkoopcijfers naar beneden en hoe bereik je dat gasten eigenlijk geen nee meer willen antwoorden op bijverkoop? De ambitieuze Frank...
ArtikelRestaurantRon Simpson van The Avocado Show over 'onweerstaanbare horecamarketing' ‘Ondernemen is zien wat iedereen ziet en doen wat niemand doet.’ Maar hoe zet je creatieve ideeën goed in? Creatief ondernemer en mede-eigenaar van...
ArtikelCaféFranck Evers deelt terrastips: 'See, smile en say hello binnen 6 seconden' Franck Evers dankt zijn bekendheid aan zijn rol als global draughtmaster bij Heineken en is nu, nadat hij zijn horecabedrijven verkocht in 2005,...
ArtikelHorecagesponsord'Borrelmoment is belangrijker dan ooit - profiteer daarvan' Sinds corona is de behoefte om gezellig met vrienden te borrelen nóg belangrijker geworden. Mensen willen écht genieten. De gast zoekt naar kwaliteit...
ArtikelRestaurantMet deze 11 tips haal je nog meer omzet uit je terras Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? Elf...
ArtikelCaféTerras Top 100 openbaart juryformulier Binnenkort gaat de jury van de Terras Top 100 weer op pad. De redactie openbaart het juryformulier. Wat zijn de punten waarop je kan scoren?
ArtikelCaféTips om horecamedewerkers bij te spijkeren over productkennis Productkennis gaat een steeds belangrijkere rol spelen in de horeca. Niet alleen verwacht de gast dat een medewerker iets kan vertellen over smaak...