Abonneren
Home
Restaurant
Hotel
Café
Personeel
fastservice
Horecatrends 2022
Ondernemerstips
Terras
Interieur
Corona
Keuken
Starter
Lekker
GaultMillau
Michelin
Terras top 100
Terras Kickstart
Bier
Koffie
Catering
Productintroducties
Over Misset Horeca
Nieuwsbrieven
Vacatures
Partners
Events
Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca
  • Nieuwsbrieven
  • Vacatures
  • Partners
  • Events
  • Digitaal magazine
    • Home
    • Restaurant
    • Hotel
    • Café
    • Personeel
    • fastservice
    • Meer thema's...
      • Horecatrends 2022
      • Ondernemerstips
      • Terras
      • Interieur
      • Corona
      • Keuken
      • Starter
      • Lekker
      • GaultMillau
      • Michelin
      • Terras top 100
      • Terras Kickstart
      • Bier
      • Koffie
      • Catering
      • Productintroducties

    Tips bedrijfsvoering

    ArtikelCafé

    Welke regels gelden voor de horeca op Koningsdag?

    Welke regels gelden er op 27 april op Koningsdag? Koninklijke Horeca Nederland zet de belangrijkste aandachtspunten op een rij.
    Welke regels gelden voor de horeca op Koningsdag?
    ArtikelRestaurant

    Ron Simpson van The Avocado Show over 'onweerstaanbare horecamarketing'

    ‘Ondernemen is zien wat iedereen ziet en doen wat niemand doet.’ Maar hoe zet je creatieve ideeën goed in? Creatief ondernemer en mede-eigenaar van...
    Ron Simpson van The Avocado Show over 'onweerstaanbare horecamarketing'
    ArtikelRestaurant

    Sturen op kengetallen, hoe zit het ook alweer?

    Elke ondernemer kent ze uit zijn hoofd, de kengetallen in de horeca. 30 procent personeelskosten, 30 procent inkoopkosten, rond de 12 procent...
    Sturen op kengetallen, hoe zit het ook alweer?
    ArtikelCafé

    Tips om horecamedewerkers bij te spijkeren over productkennis

    Productkennis gaat een steeds belangrijkere rol spelen in de horeca. Niet alleen verwacht de gast dat een medewerker iets kan vertellen over smaak...
    Tips om horecamedewerkers bij te spijkeren over productkennis
    ArtikelHoreca

    Rechtsvormen in de horeca, welke kies je?

    Bij een café of restaurant zijn de meest voorkomende rechtsvormen de eenmanszaak, de vof en de besloten vennootschap. Wanneer kies je welke...
    Rechtsvormen in de horeca, welke kies je?
    ArtikelRestaurant

    Tips om bijverkoop en upselling te stimuleren op het terras

    Het is een ongeschreven wet in de horeca: suggesties doen aan tafel levert meer omzet op. Gasten die koffie bestellen kun je best een suggesties doen...
    Tips om bijverkoop en upselling te stimuleren op het terras
    ArtikelFastservice

    Een bakwand kopen? 8 punten waar je op moet letten

    Een nieuwe bakwand kopen: hoe maak je een keuze uit de vele mogelijkheden? Uit een rondgang langs ondernemers komen onderstaande aandachtspunten.
    Een bakwand kopen? 8 punten waar je op moet letten
    ArtikelFastservice

    Starten met verse friet: 6 kritische succesfactoren

    Starten met verse friet vergt de nodige aandacht en voorbereiding. Hoe pak je dit als cafetariahouder aan en maak je verse friet tot een omzetkraker?...
    Starten met verse friet: 6 kritische succesfactoren
    ArtikelFastservice

    Een overzicht van alle soorten frituursnacks in de cafetaria

    Hoewel friet het kernproduct is in de Nederlandse cafetaria's, is het assortiment frituursnacks groot. Sterker nog, nergens ter wereld worden zo veel...
    Een overzicht van alle soorten frituursnacks in de cafetaria
    ArtikelFastservice

    Van aanbod tot omzet; alles over sauzen in de cafetaria

    Spelen en combineren met sauzen in de cafetaria is een manier om je te onderscheiden en je gerechten een unieke signatuur te geven. Saus is ook een...
    Van aanbod tot omzet; alles over sauzen in de cafetaria
    Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen