
Hoe werk je nieuw terraspersoneel in? Misset Horeca zet alle tips voor je op een rij.
Hoe werk je nieuw terraspersoneel in? Misset Horeca zet alle tips voor je op een rij.
Een personeelsplanning maken voor je restaurant, hotel of café kan een hele puzzel zijn. Wie rooster je wanneer in? Wat is een goede bezetting? Wat...
Met het prangende personeelstekort in de horeca is het lastig om nieuwe medewerkers te vinden. Welke creatieve oplossingen vonden ondernemers om...
Misset Horeca behandelt maandelijks een veel gestelde vraag op gebied van personeel. Deze keer: Mag je als horecaondernemer om een doktersbriefje...
Misset Horeca behandelt veel gestelde vragen op gebied van horecapersoneel. Deze keer: Mag je als horeca werkgever een ziekmelding weigeren?
Het ideaalbeeld is een team medewerkers dat elke dag vol goede moed en met een brede glimlach op het gezicht aan het werk is. Geen enkele klus is te...
Rick komt niet opdagen. En hij heeft zich niet ziekgemeld op het werk. Niemand weet waar hij is. Wat doe je dan? Wat moet je als horeca ondernemer...
Welke schoenen draag jij op je werk in de horeca? Deze simpele vraag popt regelmatig op onder horecamensen. Want iedereen kent het: veel staan en...
Hoe zit het met de werktijden horeca? Wanneer mag je tijden wijzigen? Hoe zit het met het doorbetalen van (rook)pauzes? En hoeveel pauze moet ik...
Hoe zorg je nu voor de ultieme terraservaring, terwijl er een schrijnend tekort is aan personeel, de kosten alleen maar stijgen en de coronacrisis...