
Een kwalitatief goede hamburger vindt gretig aftrek. Cafetaria's, restaurants, lunchrooms en cateraars tonen hun creativiteit en vakmanschap met...
Een kwalitatief goede hamburger vindt gretig aftrek. Cafetaria's, restaurants, lunchrooms en cateraars tonen hun creativiteit en vakmanschap met...
Merijn van Berlo en Maarten Bezem, chefs van restaurant Choux in Amsterdam, hebben onder de naam 621 Ferments krachtige natuurlijke smaakversterkers...
Wijnbar Raleigh & Ramsay lanceerde afgelopen maand samen met partner Wine Unplugged een nieuwe app.
Een rijk gevulde borrelplank levert enthousiaste reacties op van gasten. Deze originele borrelbites zorgen voor variatie op de borrelkaart.
Tijdens de Wereld Whiskydag op 20 mei staat whisky in het middelpunt. Drie bekende cocktailbars geven het recept van hun favoriete whiskycocktail...
Horecaondernemers zijn vaak op zoek naar een bijzondere locatie voor hun horecaconcept. Een kerk is zo’n unieke plek. Ze liggen centraal in een dorp...
Plantaardige melk om cappuccino’s en latte mee te maken zit nog altijd flink in de lift. De bekende merken die dit segment groot maakten in Nederland...
Het is een term die in espressobars regelmatig terugkomt: specialty coffee. Maar wat betekent dat? Wat ís specialty coffee? Tipje van de sluier: het...
Een goede kop koffie, in alle varianten die mogelijk zijn, gaat vaak ook vergezeld met ‘iets erbij’. Ofwel: lekkers bij de koffie.
Bistro's staan in de belangstelling bij zowel ondernemers als gasten. Niet gek dat er geregeld een nieuwe bistro het licht ziet. Misset Horeca...