Abonneren
Home
Restaurant
Hotel
Café
Personeel
fastservice
Horecatrends 2022
Ondernemerstips
Terras
Interieur
Corona
Keuken
Starter
Lekker
GaultMillau
Michelin
Terras top 100
Terras Kickstart
Bier
Koffie
Catering
Productintroducties
Over Misset Horeca
Nieuwsbrieven
Vacatures
Partners
Events
Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca
  • Nieuwsbrieven
  • Vacatures
  • Partners
  • Events
  • Digitaal magazine
    • Home
    • Restaurant
    • Hotel
    • Café
    • Personeel
    • fastservice
    • Meer thema's...
      • Horecatrends 2022
      • Ondernemerstips
      • Terras
      • Interieur
      • Corona
      • Keuken
      • Starter
      • Lekker
      • GaultMillau
      • Michelin
      • Terras top 100
      • Terras Kickstart
      • Bier
      • Koffie
      • Catering
      • Productintroducties

    Horecatrends 2022

    ArtikelRestaurant

    Trend circulair inrichten horecazaken: de nieuwste productinnovaties

    Circulariteit, hergebruik en milieuvriendelijke materialen worden steeds belangrijker in het horecainterieur. Het aanbod aan duurzame en circulaire...
    Trend circulair inrichten horecazaken: de nieuwste productinnovaties
    ArtikelCafé

    Dit zet je dit terrasseizoen op je menukaart

    Misset Horeca vroeg trendwatcher Gijsbregt Brouwer wat op de menukaart voor dit terrasseizoen moet komen te staan. Brouwer zet zijn bevindingen op...
    Dit zet je dit terrasseizoen op je menukaart
    ArtikelFastservice

    IJsseizoen 2022: de nieuwe ijsjes en ijsbereidingsapparatuur

    Als aftrap van het ijsseizoen 2022 laat Misset Horeca zien welke ijsjes, ijsmachines en andere zaken nodig zijn om van het ijsseizoen voor...
    IJsseizoen 2022: de nieuwe ijsjes en ijsbereidingsapparatuur
    ArtikelRestaurant

    De wijntrends voor 2022: 'Vraag naar duurder, duurzaam en bijzonder'

    Misset Horeca vroeg een aantal wijnprofessionals en ondernemers naar de belangrijkste wijntrends voor dit jaar. En welke lessen zijn meegenomen uit...
    De wijntrends voor 2022: 'Vraag naar duurder, duurzaam en bijzonder'
    ArtikelCatering

    De culinaire forecast voor 2022: Van merk tot micromoment

    Met de laatste lockdown achter de rug kunnen horeca en catering de blik weer op de toekomst richten. Er mogen weer gasten ontvangen worden. Wat zijn...
    De culinaire forecast voor 2022: Van merk tot micromoment
    ArtikelCafé

    Trends in 0.0: nieuwe alcoholvrije spirits veroveren cocktail-scene

    Na het succes van volwaardige en smaakvolle alcoholvrije bieren, lijkt het nu de beurt aan non-alcoholische spirits. Bestaande en nieuwe merken...
    Trends in 0.0: nieuwe alcoholvrije spirits veroveren cocktail-scene
    ArtikelHoreca

    Maatwerk, luxe en flexibiliteit: dit zijn dé horecatrends voor 2022

    We kunnen in deze tijden beter vooruitkijken dan terugkijken. Trendspecialist Vincent van Dijk en culinair expert Hans van de Meeberg zetten de...
    Maatwerk, luxe en flexibiliteit: dit zijn dé horecatrends voor 2022
    ArtikelHoreca

    Welke drank- en foodtrends zien we voor 2022?

    De coronapandemie heeft invloed op de drank- en foodtrends in 2022. Eten en drinken wordt gezien als de nieuwe booster. De wereld is al complex...
    Welke drank- en foodtrends zien we voor 2022?
    ArtikelRestaurant

    Foodtrends: Wat bestelden mensen in 2021?

    Thuisbezorgd.nl deed onderzoek naar het eet- en bestelgedrag van Nederlanders. Voor het onderzoek werd de geanonimiseerde data gebruikt van...
    Foodtrends: Wat bestelden mensen in 2021?
    ArtikelRestaurant

    Trendtour Chicago: vleeswalhalla met een unieke ligging

    Misset Horeca maakt een trendtour door Chicago en bezoekt zo'n twaalf zaken, uiteenlopend van hippe rooftopbars tot bierbrouwerijen en...
    Trendtour Chicago: vleeswalhalla met een unieke ligging
    Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen