Meer van Misset Horeca

Servais Tielman

'Geplaagd restaurant Beluga Loves You* strijdt tegen faillissement'

Chef en ondernemer Servais Tielman strijdt tegen het faillissement van zijn sterrestaurant Beluga Loves You in Maastricht. Volgens dagblad De...

7 tips om verzuim in de horeca te voorkomen

7 tips om verzuim in de horeca te voorkomen

Hoewel het verzuim in de horeca relatief laag is, kan het niet laag genoeg zijn voor een ondernemer. Een ongelukje met de fiets kun je moeilijk...

Gertjan Sanders (links) en Charles Sampers geloven in de toekomstbestendigheid van de Bufkes-formule en zien volop kansen.

Limburgse broodjesformule Bufkes wil rest van Nederland veroveren

Charles Sampers staat in 1996 aan de wieg van Bufkes en is 28 jaar later mede-eigenaar en directeur van de broodjesformule van de Van Melik Food...

Terrasinnovaties 2024: de nieuwste overkappingen, stoelen en kassasystemen

Terrasinnovaties 2024: de nieuwste overkappingen, stoelen en kassasystemen

In een tijd waarin buitenruimtes steeds belangrijker worden binnen de horeca, is het cruciaal om op de hoogte te blijven van de laatste...

Club Abbey: horeca voor ouders met jonge kinderen

Club Abbey: horeca voor ouders met jonge kinderen

Nadat een ander avontuur voortijdig werd beëindigd bracht de daarop volgende pop-up in de vorm van het kindercafé Tante Riet de mannen op het spoor...

Restaurant Fuiks sluit definitief de deuren

Restaurant Fuiks sluit definitief de deuren

Restaurant Fuiks Eten en Drinken uit Capelle aan den IJssel sluit na deze week definitief haar deuren. Op donderdag 29 februari is het restaurant...

Liemès verschuift focus naar zakelijke markt: 60% groei in boekingen door deze factoren

Liemès verschuift focus naar zakelijke markt: 60% groei in boekingen door deze factoren

Ruim twee jaar na de opening is restaurant en vergaderlocatie Liemès in The Wall Utrecht uitgegroeid tot een populaire plek voor zakelijke...

Klaar voor het terrasseizoen: Zo overtref je de verwachting van je terrasgasten

Klaar voor het terrasseizoen: Zo overtref je de verwachting van je terrasgasten

Persoonlijke aandacht, een fijne service, een glimlach en goed eten én drinken zijn essentieel voor een goed terras, maar hoe zorg je ervoor dat je...

Zo ziet het speelse en dynamische terras van De Rechtbank eruit

Zo ziet het speelse en dynamische terras van De Rechtbank eruit

De Rechtbank in Utrecht heeft het terras, gelegen onder de oude platanen op de binnenplaats, volledig vernieuwd. Het resultaat is een speels en...

De Eilandkeuken op Texel stopt: eigenaresse kiest voor een privéleven

De Eilandkeuken op Texel stopt: eigenaresse kiest voor een privéleven

Na 20 jaar valt het doek voor restaurant De Eilandkeuken op Texel. Eigenaresse Mirjam van der Ploeg stopt ermee. Niet omdat het moet, maar omdat het...