
Ze kenden elkaar eigenlijk nauwelijks, maar na een telefoongesprek was het gevoel goed genoeg om restaurant Stampij samen te beginnen.
Ze kenden elkaar eigenlijk nauwelijks, maar na een telefoongesprek was het gevoel goed genoeg om restaurant Stampij samen te beginnen.
In het concept Vegitalian, uit de koker van Sippien Baarsma, Wichert van Rijn en Joep van den Bersselaar, komen de vegetarische en Italiaanse keuken...
Eten alsof je ergens in hartje Parijs zit. Zo’n bistro waar alles klopt. Je hoeft er niet speciaal voor naar de Franse hoofdstad. Aan het...
Andy Shan neemt in 2004 een cafetaria over in Olst. Het blijkt het begin van een franchiseformule onder de naam ’t Bakhuus, die inmiddels 41...
Met de opening van Buitenplaats Het Loo hebben Jan-Andries van Bentum en Gert Boonen een derde zaak toegevoegd aan De Boterlap Groep.
Met een uitgekiende strategie weet De Veranda in Amsterdam gasten op het terras optimaal in de watten te leggen. Medewerkers worden minutieus...
Zwagers Robère Lepoutre (58) en Roeland Pansier (60) noemen het een bod dat ze niet konden weigeren. En dus zijn vier van hun cafetaria’s in maart...
Diego Buik jaagt zijn dromen na en gooit het roer om. De ‘hamburgerkoning’ is er na 8 jaar burgers aan toe de kok te zijn die hij in hart en nieren...
Mei Wah in Eindhoven gaat tegen de stroom in: na 58 jaar is het Chinese restaurant gestopt met afhaalmaaltijden. Eigenaar Taks Yuen wil zich...
Roy Faber, eigenaar van Brasserie 1434 in Purmerend, zag zijn schuldenlast na de coronaperiode steeds verder toenemen. Dankzij het WHOA-akkoord kan...