Deventer horeca krijgt energiescan aangeboden
Horecabedrijven in Deventer krijgen een energiescan van de gemeente. Zo wordt duidelijk op welke manieren deze ondernemingen hun energieverbruik...
Horecabedrijven in Deventer krijgen een energiescan van de gemeente. Zo wordt duidelijk op welke manieren deze ondernemingen hun energieverbruik...
Peter Vos en Roy van Veghel exploiteren Eetpaleis 't Vosje in Rosmalen vijftien jaar op een tijdelijke locatie. Sinds januari hebben ze hun eigen...
Het stroomnet in Nederland is overvol en daar kun je als startende of uitbreidende horecaondernemer grote gevolgen van ondervinden. 'Als je een pand...
In Groningen worden horecaondernemers uitgedaagd hun bedrijf versneld te verduurzamen. Als beloning krijgen ze daarvoor een keurmerk: het Groen...
Het kunstmatige eiland Pampus in het IJmeer voor Amsterdam is onderdeel van de op de Unesco Werelderfgoedlijst prijkende 'De Stelling van Amsterdam'...
De Achterhoekse cateraar De Timp koos de afgelopen jaren nadrukkelijk voor een duurzame route. Het bedrijf is al enige tijd energieneutraal, maar...
Energie besparen blijft voortdurend actueel. Misset Horeca zet de tips voor energiebesparing op een rij.
Verstandig omgaan met energie is en blijft verstandig. Winterhalter deelt energiebesparingstips om het wasproces van vaatwassers te optimaliseren en...
Een duidelijk inzicht in energie- en gasverbruik leidt in de praktijk vaak tot een besparing van 3 tot 5 procent. Om horecaondernemers te helpen dit...
In totaal hebben 364 ondernemers al een aanvraag ingediend bij de overheid voor een tegemoetkoming in de hoge energiekosten. Veel horecaondernemers...