
Baiana in Bemmel is het eerste restaurant van Nederland met een keuken zonder afzuiging. Dat heeft voordelen, zo levert het een enorme energie- en...
Baiana in Bemmel is het eerste restaurant van Nederland met een keuken zonder afzuiging. Dat heeft voordelen, zo levert het een enorme energie- en...
In totaal hebben 364 ondernemers al een aanvraag ingediend bij de overheid voor een tegemoetkoming in de hoge energiekosten. Veel horecaondernemers...
The Social Hub (voorheen The Student Hotel) gaat op het hotel in Eindhoven op een bijzondere manier eigen energie opwekken. Naast zonnepanelen, die...
Op 21 maart opent de Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK). TEK biedt een tijdelijke tegemoetkoming voor mkb-ondernemingen die...
De Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK) gaat naar medio maart 2023 open. Horecaondernemers kunnen alvast aan de hand van een...
Uit duurzaamheidsoogpunt en om de kosten binnen de perken te houden, zoeken hoteliers naar mogelijkheden te besparen op energiegebruik. Maar om te...
Ondernemers hebben last van de fors gestegen tarieven voor gas en elektriciteit. Bedrijven die variabele energietarieven betalen, merken dat direct...
De eigenaren van Goldenbelds kozen er vijf jaar geleden bewust voor om te investeren in duurzame oplossingen. De cafetaria in Zutphen was daarmee...
De energielasten in de horeca zijn relatief hoog en drukken door de energiecrisis zwaarder op de resultaten. Een labelplicht en verdere verduurzaming...
Voor de horeca was 2022 het jaar dat de ene crisis eindigde en de andere begon. Hoe kijken cafetaria’s terug op het afgelopen jaar en wat zijn de...