Ondernemen

Peter Vos en Roy van Veghel.

Eetpaleis 't Vosje Groote Wielen opent op nieuwe locatie: gasloos en energieneutraal

Peter Vos en Roy van Veghel exploiteren Eetpaleis 't Vosje in Rosmalen vijftien jaar op een tijdelijke locatie. Sinds januari hebben ze hun eigen...

'Verbeter je online reviews' en andere tips waarmee je winst kunt maximaliseren

'Verbeter je online reviews' en andere tips waarmee je winst kunt maximaliseren

Ondernemers voorzien van adviezen om aan het eind van het jaar meer winst over te houden. Horeca-adviseur Franck Evers en zijn compagnon Frank Laumen...

Onderzoek naar geluidsoverlast zorgt voor onrust in Apeldoornse horeca

Onderzoek naar geluidsoverlast zorgt voor onrust in Apeldoornse horeca

Onrust in de avond- en nachthoreca van Apeldoorn. Ondernemers vrezen het ergste voor hun onderneming als de gemeente Apeldoorn de voorgenomen...

The Lemon Tree

Restaurant The Lemon Tree gehackt, eigenaar weigerde 'losgeld' te betalen

Restaurant The Lemon Tree in Deventer had bijna 70.000 volgers op Instagram, totdat het account werd gehackt door cybercriminelen. Eigenaar Valentijn...

8 tips over gastbenadering waarmee je winst kunt maximaliseren

8 tips over gastbenadering waarmee je winst kunt maximaliseren

Ondernemers voorzien van adviezen om aan het eind van het jaar meer winst over te houden. Horeca-adviseur Franck Evers en zijn compagnon Frank Laumen...

Eerste papegaaiencafé van Nederland geopend op 't Harde

Eerste papegaaiencafé van Nederland geopend op 't Harde

Nederland is een nieuw dierencafé rijker. Bekend zijn al de katten- en zelfs hondencafés. Nu is op 't Harde het allereerste papegaaiencafé geopend....

Het stroomnet is overvol (beeld gemaakt met Imagine)

Stroomnet is overvol: hoe ga je er als horecaondernemer mee om?

Het stroomnet in Nederland is overvol en daar kun je als startende of uitbreidende horecaondernemer grote gevolgen van ondervinden. 'Als je een pand...

Tips foodfotografie: alles wat je moet weten over eten fotograferen

Tips foodfotografie: alles wat je moet weten over eten fotograferen

Mooie foto's van gerechten zijn belangrijker dan ooit in de horeca. Gasten checken de website en social media kanalen van een zaak voordat ze deze...

Deze vergunningen heb je nodig als je een horecazaak begint

Deze vergunningen heb je nodig als je een horecazaak begint

Als je wilt starten in de horeca moet je een aantal vergunningen aanvragen en heb je te maken met wetten en regels. Of het nu gaat om een...

Live muziek in een café (beeld gecreëerd door Imagine)

Live muziek in je horecazaak? Meer omzet, maar let ook op deze kosten

Live muziek in je horecazaak kan zorgen voor extra omzet, naamsbekendheid en gezelligheid. Maar los van de gage voor de artiesten, moet er ook...