Frikandellen

Dag van de friet: 'Het Hoekje' meest voorkomende snackbarnaam
Op de Internationale dag van de friet presenteert Thuisbezorgd.nl Het Grote Snackbar Onderzoek met data en inzichten van de 5.000 snackbars die door...

Peter Oreel ontwikkelt oesterfrikandel: 'Oosterse keuken inspiratie'
Peter Oreel van De Zeeuwse Oestermannen heeft een oesterfrikandel ontwikkeld. Een video op het wereldwijde web zette hem aan tot het zelf maken van...

Vegan frikandel in poedervorm
Greenforce heeft een vegan frikandel in poedervorm gelanceerd. Door water toe te voegen aan het poeder, kun je een frikandel vormen.

Frikandellentekort door personeelsproblemen fabrikanten
Er is een frikandellentekort in cafetaria's door een personeelstekort bij fabrikanten. Niet bekend is wanneer de frikandellen weer volop verkrijgbaar...

Le Frique introduceert plantaardige culinaire frikandel
Le Frique introduceert een duurzame culinaire 100% plantaardige frikandel: Le Frique Veganique. Le Frique heeft deze vegan variant ontwikkeld vanuit...

Een overzicht van alle soorten frituursnacks in de cafetaria
Hoewel friet het kernproduct is in de Nederlandse cafetaria's, is het assortiment frituursnacks groot. Sterker nog, nergens ter wereld worden zo veel...

Onderkomen Happy Frites Ransdaal populair bij treinreizigers
Station Klimmen-Ransdaal is het populairste station van Nederland. Maar liefst 96 procent van de reizigers geeft deze Limburgse NS-halte een 7 of...

Vanreusel schenkt op Nationale Frikandellendag €18.500 aan goede doel
Voor het tweede jaar op rij schenkt Vanreusel een bedrag aan Make-A-Wish Nederland door middel van haar campagne met de Frikandel XXL. Dat maakt het...

Nationale Frikandellendag: 10 weetjes over de populairste frituursnack
Februari is niet de maand van Valentijnsdag, maar van de Nationale Frikandellendag. Hier volgen 10 weetjes over de meest gegeten frituursnack van...

Van vegetarische snacks tot plantaardige sauzen: alles over vega(n) in de cafetaria
Het aanbod vegetarische snacks en veganistische alternatieven groeit in de cafetaria's. Nieuwe vleesvrije snacks en plantaardige sauzen worden...