
Om te onderzoeken hoe goed er in onze branche wordt gecalculeerd, onderzocht Misset Horeca in 2022 samen met Horeko bij tientallen bedrijven de...
Om te onderzoeken hoe goed er in onze branche wordt gecalculeerd, onderzocht Misset Horeca in 2022 samen met Horeko bij tientallen bedrijven de...
In deze tijd waarin de energie- en grondstofprijzen torenhoog zijn, zijn goede prijsafspraken belangrijker dan ooit, merkt eigenaar Martijn Nolet van...
In Breukelen startte eind 2021 Het Koffiehuis, het eerste horecabedrijf ter wereld waar de échte prijzen op de kaart staan. Die ‘echte’ prijs wordt...
Bar Kantoor in Conscious Hotel Westerpark hanteerde al een 100 procent biologische kaart en zet nu een stap verder door ook over te gaan op volledig...
De stijgende kosten voor energie, grondstoffen en lonen in combinatie met een dalende koopkracht zetten de marges in de foodsector en de horeca onder...
Ron Blaauw introduceert voor de Ron Gastrobar-restaurants het 'Vroege Vork Voordeel'. Gasten die vroeg komen dineren krijgen korting op de rekening.
De horecasector heeft veel last van de hoge kosten voor onder meer inkoop, personeel en energie. Omdat bedrijven die kosten deels doorberekenen aan...
Met de Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (de TEK-regeling wil de overheid bedrijven tegemoet komen in de energiekosten. Uit een...
De prijs van friet zal verder stijgen nu de opbrengsten van aardappelen lager zijn dan vorig jaar en het 5-jarig gemiddelde. Dat blijkt uit gegevens...
Wat is de meerwaarde van het voeren van een dinerkaart met alleen menu's, of juist alleen à la carte? Misset Horeca zet het voor je op een rij.