De Echoput begroet oude bekende en smeedt plannen voor de toekomst
Peter Paul van den Breemen wordt de nieuwe executive chef van het befaamde hotel-restaurant De Echoput in Hoog-Soeren. Hij komt over van Parc...
Peter Paul van den Breemen wordt de nieuwe executive chef van het befaamde hotel-restaurant De Echoput in Hoog-Soeren. Hij komt over van Parc...
Vanaf 17 juli 2024 is de cao horeca algemeen verbindend verklaard. De collectieve arbeidsovereenkomst is nu van toepassing op bijna alle werkgevers...
Volgens het CBS is het ziekteverzuim van werknemers in 2023 afgenomen. Dat is voor het eerst in acht jaar. Het percentage ziekmeldingen daalde van...
De horecasector heeft de laatste jaren diepe dalen gekend door de coronacrisis en het inmiddels hardnekkige personeelstekort. Voor veel...
De 15.000 mensen die in de horeca werken via Temper kunnen dat onder dezelfde voorwaarden blíjven doen. De rechtbank in Amsterdam heeft bepaald dat...
Hoewel de economie kwakkelt, is de arbeidsmarkt nog steeds zeer krap. ABN AMRO verwacht voor de meeste sectoren een voorzichtig herstel dit jaar, dat...
Meer dan vier op de tien horecamedewerkers (44 procent) ervaren regelmatig een negatieve sfeer op hun werkplek door klagende gasten. Uit recent...
Dat het Horeca & Toerisme College in Nieuwegein noodgedwongen een nieuwe instructiekeuken heeft moeten bouwen, kan wel eens heel erg goed nieuws zijn...
Quinten Chap en Rosanna Bos van team Sterklas ROC van Amsterdam hebben de eerste CuliQuiz School Battle gewonnen. Quinten en Rosanna, hebben niet...
Kim Aupers, advocaat bij Meester Advocaten, deelt maandelijks haar rechtszaken die relevant zijn voor horecaondernemers. Dit keer gaat het over een...