Nieuws over personeel

CEO & Founder van Staffyou Pavle Beslic met Francisco 
Martinez Garcia, CRM Marketing automation Manager en Kaja Reij, Workforce Manager.

Staffyou biedt uitkomst voor horecabedrijven met personeelstekorten

De horecasector heeft de laatste jaren diepe dalen gekend door de coronacrisis en het inmiddels hardnekkige personeelstekort. Voor veel...

Onderzoek: Bijna helft horecapersoneel ervaart negatieve werksfeer door klagende gasten

Onderzoek: Bijna helft horecapersoneel ervaart negatieve werksfeer door klagende gasten

Meer dan vier op de tien horecamedewerkers (44 procent) ervaren regelmatig een negatieve sfeer op hun werkplek door klagende gasten. Uit recent...

fotograaf: Bas van Zetten

Einde personeelstekort in zicht? Koksstudenten zijn booming

Dat het Horeca & Toerisme College in Nieuwegein noodgedwongen een nieuwe instructiekeuken heeft moeten bouwen, kan wel eens heel erg goed nieuws zijn...

De winnaar van de finale Culiquiz

Studenten winnen stage bij De Librije, na eerste CuliQuiz voor opleidingen

Quinten Chap en Rosanna Bos van team Sterklas ROC van Amsterdam hebben de eerste CuliQuiz School Battle gewonnen. Quinten en Rosanna, hebben niet...

Loonclaim zieke horecamedewerker afgewezen mede dankzij verzuimregels ondernemer

Loonclaim zieke horecamedewerker afgewezen mede dankzij verzuimregels ondernemer

Kim Aupers, advocaat bij Meester Advocaten, deelt maandelijks haar rechtszaken die relevant zijn voor horecaondernemers. Dit keer gaat het over een...

Hotelmedewerkers mogen dromen waarmaken op kosten van de zaak

Hotelmedewerkers mogen dromen waarmaken op kosten van de zaak

Bedrijven zijn steeds vaker op zoek naar manieren om medewerkers aan hen te binden. Het Nederlandse hotelmanagementbedrijf International Hotel...

Jolijn Middelhoff met Hans Duyf voor Pasta e Basta  in Amsterdam. Foto-credits: Cor Salverius.

Medewerker neemt Pasta e Basta over van Hans Duijf: ziel blijft behouden

Ondernemer Hans Duijf, oprichter en eigenaar van Pasta e Basta, heeft zijn geliefde zaak overgedragen aan één van zijn medewerkers Jolijn Middelhoff....

IntercityHotel is klaar voor nieuwe generatie gasten én medewerkers

IntercityHotel is klaar voor nieuwe generatie gasten én medewerkers

Comfort, service, flexibiliteit en gemak; zo wil IntercityHotel de nieuwste generatie hotelgasten enthousiasmeren. Het hotelmerk doet dat onder meer...

Foto-credits: Guus Schoonewille.

KHN-voorzitter Marijke Vuik over de kansen en uitdagingen van Gen Z

De afgelopen jaren hebben we als branche veel overwonnen. Maar we staan nog altijd voor een complexe uitdaging: de krapte op de arbeidsmarkt en het...

Nieuwe Horeca-cao 2024: de voorwaarden en loonstijgingspercentages

Nieuwe Horeca-cao 2024: de voorwaarden en loonstijgingspercentages

KHN is samen met FNV Horeca en CNV Vakmensen een nieuwe cao voor de horeca overeengekomen. De achterbannen zijn akkoord met het eerder bekendgemaakte...