'Één centraal personeelsplatform voor uitzendkrachten, zzp'ers en je eigen team'
De horecasector heeft de laatste jaren diepe dalen gekend door de coronacrisis en het inmiddels hardnekkige personeelstekort. Voor veel...
De horecasector heeft de laatste jaren diepe dalen gekend door de coronacrisis en het inmiddels hardnekkige personeelstekort. Voor veel...
Op 7, 8 en 9 oktober vindt in MECC Maastricht de 69ste editie van BBB Maastricht plaats. Dit jaar belooft het een extra bijzondere editie te worden,...
Duitse marktleider DMK Group ziet kansen met Milram in de Nederlandse horeca. Constante kwaliteit, scherp geprijsd, een breed aanbod én veel...
De zomer laat nog even op zich wachten, maar met mooie zomertemperaturen in het vooruitzicht, komt er heerlijk terrasweer aan. Stadsbrouwerij...
Verbranden op een terrasje: het is bijna iedereen weleens overkomen. Dat moet stoppen, vinden horecaondernemer Riad Farhat en Jan-Willem Evers van...
In de provincie Friesland ligt Wolvega: de thuisbasis voor de broers Jan en Frans Smink. De één een sterrenchef, de ander een melkveehouder. Samen...
Eindelijk zomer. Tijd om zorgeloos op een terrasje te zitten. Voor jou als horecaondernemer is dit seizoen allesbehalve zorgeloos. Risicodeskundige...
Jaarlijks verspillen we met elkaar in Nederland maar liefst circa 1,5 tot 2 miljard kilo aan voedsel. Een groot gedeelte hiervan komt vrij in de...
Fooi geven is de laatste tijd een bijzonder hot topic. Met name de automatische fooioptie op pinterminals liet de gemoederen hoog oplopen....
Het beheren van reserveringen, orders, betalingen en voorraden kan complex en tijdrovend zijn. Daarom biedt Robuust Software een...