Van onze partners

CEO & Founder van Staffyou Pavle Beslic met Francisco 
Martinez Garcia, CRM Marketing automation Manager en Kaja Reij, Workforce Manager.

'Één centraal personeelsplatform voor uitzendkrachten, zzp'ers en je eigen team'

De horecasector heeft de laatste jaren diepe dalen gekend door de coronacrisis en het inmiddels hardnekkige personeelstekort. Voor veel...

BBB Maastricht is gastheer Michelinsterrenuitreiking

BBB Maastricht is gastheer Michelinsterrenuitreiking

Op 7, 8 en 9 oktober vindt in MECC Maastricht de 69ste editie van BBB Maastricht plaats. Dit jaar belooft het een extra bijzondere editie te worden,...

Marketing manager Maarten Ploos van Amstel, Sales Director Jan Peters en
Sales manager Paul Liefkens.

'Chef-koks hebben behoefte aan een nieuw zuivelmerk'

Duitse marktleider DMK Group ziet kansen met Milram in de Nederlandse horeca. Constante kwaliteit, scherp geprijsd, een breed aanbod én veel...

Het Mergel Wit is in april 2024 gelanceerd en wordt inmiddels bij tientallen horecazaken geschonken.

Mergel Wit van Stadsbrouwerij Maastricht is uniek in de bierwereld

De zomer laat nog even op zich wachten, maar met mooie zomertemperaturen in het vooruitzicht, komt er heerlijk terrasweer aan. Stadsbrouwerij...

De directeur Commercie van Zilveren Kruis, Jan Willem Evers, samen met de directeur van 3WO, Riad Fahrat smeren zich in met zonnebrandcrème op het terras voor café Badhuis op het Javaplein.

Horecaondernemers strijden met Zilveren Kruis tegen huidkanker

Verbranden op een terrasje: het is bijna iedereen weleens overkomen. Dat moet stoppen, vinden horecaondernemer Riad Farhat en Jan-Willem Evers van...

Melkveehouder Frans Smink met broer Jan Smink, eigenaar van restaurant en cateringbedrijf Smink in Wolvega. Fotografie: Kasper van ’t Hoff.

Jan Smink: 'Als boerenzoon blijf ik ambassadeur van vlees en zuivel'

In de provincie Friesland ligt Wolvega: de thuisbasis voor de broers Jan en Frans Smink. De één een sterrenchef, de ander een melkveehouder. Samen...

Jaap Scholte is risicodeskundige bij ABN AMRO Verzekeringen: ‘Zorg dat je personeel weet hoe ze veilig kunnen werken.’

De zomer: hoogseizoen voor risico's in de horeca

Eindelijk zomer. Tijd om zorgeloos op een terrasje te zitten. Voor jou als horecaondernemer is dit seizoen allesbehalve zorgeloos. Risicodeskundige...

Je etensresten als brandstof inzetten? 

Je etensresten als brandstof inzetten?

Jaarlijks verspillen we met elkaar in Nederland maar liefst circa 1,5 tot 2 miljard kilo aan voedsel. Een groot gedeelte hiervan komt vrij in de...

Een positief pleidooi voor (het reanimeren van) fooi

Een positief pleidooi voor (het reanimeren van) fooi

Fooi geven is de laatste tijd een bijzonder hot topic. Met name de automatische fooioptie op pinterminals liet de gemoederen hoog oplopen....

De alles-in-één-softwareoplossing voor horecaondernemers

De alles-in-één-softwareoplossing voor horecaondernemers

Het beheren van reserveringen, orders, betalingen en voorraden kan complex en tijdrovend zijn. Daarom biedt Robuust Software een...