
Thom Groenendal en Agnes Raggers openden zonder bank binnen twee jaar drie horecazaken, waarbij bij nummer twee en drie slechts een maand zat tussen...
Thom Groenendal en Agnes Raggers openden zonder bank binnen twee jaar drie horecazaken, waarbij bij nummer twee en drie slechts een maand zat tussen...
Na een rondzwerving langs kwaliteitskeuken in Noord-Europa startten de Belgische chef Noëmie Haentjens en de Zeeuwse chef Ferdy van Rijswijk...
Het valt op: jonge ondernemers die starten in de fastservice branche. Abel Klatser en Floris Feilzer startten Fabel Friet.
De regionale horeca in Salland krijgt een forse boost door jonge ondernemers. In meer van deze zogenaamde plattelandsgemeenten’ is een flinke aanwas...
Chez Nina, een vegetarische hotspot in Amsterdam-West, is recent geopend. De Zweedse chef Nina Olsson durfde dit aan, na een succesvolle pop-up vorig...
Menig ondernemer is er nat mee gegaan. Een tweede zaak is geen garantie op succes. Het onzekere aspect weerhield Marvin Meeuwig niet. De eigenaar van...
Bij de C is gevestigd op de locatie van voormalig restaurant De Uitkijk in het buitengebied van Bloemendaal. Midden in de duinen realiseerden drie...
Een afzuiginstallatie die ‘iets duurder uitvalt, een flora en fauna quickscan die 10 weken vertraging oplevert en grondstoffen uit Oekraïne die...
Hidden in Amsterdam, is het antwoord op het zoeken naar een invulling van het souterrain van Mama Kelly in het Olympisch Stadion. De Rebel Horeca...
Vine wine & dine zit aan het Piusplein, het leukste uitgaansplein van Tilburg. Door corona kwamen de plannen van eventmanager Judith Kuijpers voor...