Abonneren
Home
Restaurant
Hotel
Café
Personeel
fastservice
Terras top 100
Michelin
Horecatrends 2022
Ondernemerstips
Terras
Interieur
Corona
Keuken
Starter
Lekker
GaultMillau
Terras Kickstart
Bier
Koffie
Catering
Productintroducties
Over Misset Horeca
Nieuwsbrieven
Vacatures
Partners
Events
Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca
  • Nieuwsbrieven
  • Vacatures
  • Partners
  • Events
  • Digitaal magazine
    • Home
    • Restaurant
    • Hotel
    • Café
    • Personeel
    • fastservice
    • Meer thema's...
      • Terras top 100
      • Michelin
      • Horecatrends 2022
      • Ondernemerstips
      • Terras
      • Interieur
      • Corona
      • Keuken
      • Starter
      • Lekker
      • GaultMillau
      • Terras Kickstart
      • Bier
      • Koffie
      • Catering
      • Productintroducties

    Tips voor het maken van een menukaart

    ArtikelRestaurant

    Tips voor een meer duurzame en gezonde menukaart

    Welke stappen zijn nodig voor een duurzamer en gezonder restaurant? Deze vraag stond centraal bij een brainstorm sessie van tien restaurants en de...
    Tips voor een meer duurzame en gezonde menukaart
    ArtikelRestaurant

    Is Augmented Reality iets voor jouw restaurant?

    De technologie van Augmented Reality is niet meer hagelnieuw, toch staat de toepassing van deze techniek nog altijd in de kinderschoenen. Ondernemers...
    Is Augmented Reality iets voor jouw restaurant?
    ArtikelHoreca

    Tips: prijsstijgingen in de horeca, dit kan je allemaal doen

    Stijgende gas- en elektriciteitsprijzen, meer personeelskosten, hogere grondstofprijzen waardoor je dubbel zoveel moet afrekenen voor boter en...
    Tips: prijsstijgingen in de horeca, dit kan je allemaal doen
    ArtikelRestaurant

    Inspiratie voor het kindermenu: 5 ondernemers over hun aanpak

    Een kindermenu met een snackje en friet op de kaart? Dan hoor je bij de meerderheid van de restaurants. Het gezonder aanvliegen blijft lastig. Ter...
    Inspiratie voor het kindermenu: 5 ondernemers over hun aanpak
    ArtikelRestaurant

    'Afbeeldingen op menukaart zorgen voor 20% meer verkoop'

    Lisanne Korfage van Consumatics legt op de Terras Kickstart uit hoe je het verschil kunt maken met de menukaart vanuit het perspectief van...
    'Afbeeldingen op menukaart zorgen voor 20% meer verkoop'
    ArtikelCafé

    Tips om horecamedewerkers bij te spijkeren over productkennis

    Productkennis gaat een steeds belangrijkere rol spelen in de horeca. Niet alleen verwacht de gast dat een medewerker iets kan vertellen over smaak...
    Tips om horecamedewerkers bij te spijkeren over productkennis
    ArtikelRestaurant

    Tips om bijverkoop en upselling te stimuleren op het terras

    Het is een ongeschreven wet in de horeca: suggesties doen aan tafel levert meer omzet op. Gasten die koffie bestellen kun je best een suggesties doen...
    Tips om bijverkoop en upselling te stimuleren op het terras
    ArtikelCafé

    Dit zet je dit terrasseizoen op je menukaart

    Misset Horeca vroeg trendwatcher Gijsbregt Brouwer wat op de menukaart voor dit terrasseizoen moet komen te staan. Brouwer zet zijn bevindingen op...
    Dit zet je dit terrasseizoen op je menukaart
    ArtikelRestaurant

    10-stappenplan menukaart maken: van prijsbepaling tot presentatie

    Hoe maak je een goede menukaart? Je wilt de juiste prijzen hanteren, zorgen voor een mooie presentatie en wellicht meer omzet genereren door slimme...
    10-stappenplan menukaart maken: van prijsbepaling tot presentatie
    ArtikelRestaurant

    Menukaart restaurant: vraag jij voor jouw saté de juiste prijs?

    Om te onderzoeken hoe goed er in onze branche wordt gecalculeerd, onderzocht Misset Horeca samen met Horeko bij tientallen bedrijven de brutowinst...
    Menukaart restaurant: vraag jij voor jouw saté de juiste prijs?
    Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen