
Hotel St. Joris verwelkomde op Hemelvaartsdag officieel haar eerste gasten. Het kleurrijke Cityhotel beschikt over 54 bijzondere kamers, een luxe...
Hotel St. Joris verwelkomde op Hemelvaartsdag officieel haar eerste gasten. Het kleurrijke Cityhotel beschikt over 54 bijzondere kamers, een luxe...
Horecaondernemer Herman Hell omschrijft zijn nieuwste zaak Grace aan de Coolsingel in Rotterdam als een restaurant met internationale allure en een...
Vineria Nebbiolo in Baarn is een nieuwe wijnbar van de ondernemers Jouke de Bruin en Jasper Borggreven. Met een aanbod van 450 strikt Italiaanse...
Horecaondernemers zijn vaak op zoek naar een bijzondere locatie voor hun horecaconcept. Een kerk is zo’n unieke plek. Ze liggen centraal in een dorp...
Na tien jaar en twee Michelinsterren gekookt te hebben voor Park Hyatt’s Vun in Milaan, opent topkok Andrea Aprea zijn eerste soloproject in museum...
Bistro's staan in de belangstelling bij zowel ondernemers als gasten. Niet gek dat er geregeld een nieuwe bistro het licht ziet. Misset Horeca...
Bistro, bar du vin en café manger Ami in de Amsterdamse Pijp is een nieuwe aanwinst van de 3WO Horeca Groep. Het concept combineert de stijl van een...
Bij N.O.T. Specialty Coffee in Hong Kong gaan in een kleine ruimte van 25 vierkante meter koffie, design en storytelling hand in hand. Hier sluit de...
Taste Like Chicken (TLC) is onlangs geopend in Amsterdam. Het vegan restaurant maakt kipklassiekers zonder kip. Het interieur knalt je tegemoet.
Na een grote verbouwing is Beers & Barrels geopend op een nieuwe locatie aan het Rembrandtplein in Amsterdam. Een robuuste, maar sfeervolle...