Angelo Kremmydas opent restobar Massalia in Amsterdam-Oost
Op 14 augustus opent chef Angelo Kremmydas zijn nieuwste zaak, Massalia, op het Beukenplein in Amsterdam-Oost. Vorig jaar juni opende hij zijn eerste...
Op 14 augustus opent chef Angelo Kremmydas zijn nieuwste zaak, Massalia, op het Beukenplein in Amsterdam-Oost. Vorig jaar juni opende hij zijn eerste...
Peter Paul van den Breemen wordt de nieuwe executive chef van het befaamde hotel-restaurant De Echoput in Hoog-Soeren. Hij komt over van Parc...
Arturo Dalhuisen is door een arbeidsconflict al weken niet meer de chef-kok van sterrestaurant Voltaire, in Parc Broekhuizen in Leersum. Soenil...
Duitse marktleider DMK Group ziet kansen met Milram in de Nederlandse horeca. Constante kwaliteit, scherp geprijsd, een breed aanbod én veel...
Na een kleine tien maanden verbouwen is Alma Bistro in Breda geopend. De gastronomische bistro is na restaurant Alma* en Alma Bodega (Bib Gourmand)...
Restaurant Lutum in Wijk bij Duurstede organiseert opnieuw het evenement Mazijk Culinair, waarbij topchefs als Soenil Bahadoer, Richard van...
Kenny Friederichs is de nieuwe chef de cuisine van Restaurant Latour in Noordwijk. Kenny, die promoveerde in februari 2024 tot junior chef, heeft...
Disfrutar in Barcelona is uitgeroepen tot beste restaurant van de wereld door de organisatie van The World's 50 Best Restaurants. In de lijst is er...
Voor de twaalfde keer zijn in het Hilton Hotel in Amsterdam restaurantprijzen uitgereikt door de tijdschriften Leven in Frankrijk en Italië Magazine....
Dennis en Maaike Willems, oprichters van restaurant Morille in Koudekerke, nemen afscheid van hun zaak om een nieuw avontuur in het buitenland te...