Nieuws over chefs

Angelo Kremmydas opent restobar Massalia in Amsterdam-Oost

Angelo Kremmydas opent restobar Massalia in Amsterdam-Oost

Op 14 augustus opent chef Angelo Kremmydas zijn nieuwste zaak, Massalia, op het Beukenplein in Amsterdam-Oost. Vorig jaar juni opende hij zijn eerste...

Interieur van De Echoput

De Echoput begroet oude bekende en smeedt plannen voor de toekomst

Peter Paul van den Breemen wordt de nieuwe executive chef van het befaamde hotel-restaurant De Echoput in Hoog-Soeren. Hij komt over van Parc...

Arturo Dalhuizen en souschef Ivanildo Kamperveen

Arturo Dalhuisen weg bij Voltaire* na conflict, Soenil Bahadoer biedt hulp

Arturo Dalhuisen is door een arbeidsconflict al weken niet meer de chef-kok van sterrestaurant Voltaire, in Parc Broekhuizen in Leersum. Soenil...

Marketing manager Maarten Ploos van Amstel, Sales Director Jan Peters en
Sales manager Paul Liefkens.

'Chef-koks hebben behoefte aan een nieuw zuivelmerk'

Duitse marktleider DMK Group ziet kansen met Milram in de Nederlandse horeca. Constante kwaliteit, scherp geprijsd, een breed aanbod én veel...

fotograaf: Pieter D’Hoop.

Alma Bistro Breda geopend door Wouter van Laarhoven en Malou Hagenaars

Na een kleine tien maanden verbouwen is Alma Bistro in Breda geopend. De gastronomische bistro is na restaurant Alma* en Alma Bodega (Bib Gourmand)...

Het team van restaurant Lutum, met in het midden Toby Sadettan

Chefs Bahadoer, Van Oostenbrugge en Speelman te gast bij Mazijk Culinair

Restaurant Lutum in Wijk bij Duurstede organiseert opnieuw het evenement Mazijk Culinair, waarbij topchefs als Soenil Bahadoer, Richard van...

Kenny Friederichs.

Kenny Friederichs nieuwe chef de cuisine sterrestaurant Latour

Kenny Friederichs is de nieuwe chef de cuisine van Restaurant Latour in Noordwijk. Kenny, die promoveerde in februari 2024 tot junior chef, heeft...

The World's 50 Best Restaurants 2024 No.1 Shot

Disfrutar op 1 bij World's 50 Best Restaurants; één Nederlander in lijst

Disfrutar in Barcelona is uitgeroepen tot beste restaurant van de wereld door de organisatie van The World's 50 Best Restaurants. In de lijst is er...

Fotografie van Maarten Albrecht

Bar Beurre Fijnste Franse Restaurant en Gió Cucina Italiana Restaurant van het Jaar

Voor de twaalfde keer zijn in het Hilton Hotel in Amsterdam restaurantprijzen uitgereikt door de tijdschriften Leven in Frankrijk en Italië Magazine....

Dennis Willems van Morille

Dennis Willems zwaait af bij restaurant Morille*; opvolger staat klaar

Dennis en Maaike Willems, oprichters van restaurant Morille in Koudekerke, nemen afscheid van hun zaak om een nieuw avontuur in het buitenland te...