NieuwsRestaurantHet Ros van Twente komt met After Christmas Arrangement Het Ros van Twente uit De Lutte komt in het weekend van 11 en 12 maart met een ludieke actie. Speciaal voor iedereen die het afgelopen december heeft...
ArtikelCaféHet jaar van caféhouder Vincent Bek Op de dag dat café De Lachende Monnik in Dordrecht feestelijk opende, kon de deur een paar uur later alweer dicht. Weer een lockdown. Eigenaar...
NieuwsRestaurantStudenten vragen met 'colourfull lunch' aandacht voor moeilijkheden in horeca Je zou verwachten dat bij de horeca studenten van het Horeca & Toerisme College na bijna twee jaar coronamaatregelen de moed een beetje in de...
ArtikelRestaurantJonge ondernemers achter Zenith weigeren moed te verliezen Als je als jonge kok droomt van een eigen restaurant, zit in die droom geen scène dat je tien dagen na de start weer dicht moet. Voor acht maanden....
NieuwsHotelVan der Valk organiseert digitale spelletjesnacht voor hotelgasten Van der Valk streeft ernaar om altijd in creatieve oplossingen te denken. Juist in deze bijzondere tijden waarin veel leuke evenementen en...
NieuwsRestaurantDe Heere van Meijel haalt met ruilactie 1250 euro op voor zorg Ruim een maand geleden lanceerde De Heere van Meijel de ‘corona ruilkans-actie'. Een actie waarmee op een positieve manier aandacht werd gevraagd...
ArtikelHorecaMentale steun en advies voor horeca: tips op een rij De invloed van de coronacrisis op de mentale gezondheid van horecaondernemers is groot. De uitzichtloosheid, de financiële zorgen en het gevoel van...
ArtikelRestaurantFortVier Arnhem: drie keer geopend in eerste anderhalf jaar Als Sander Wind met zijn compagnons FortVier opent, lijkt dit het einde van een moeizame traject vol vertragingen, faillissementen en...
ArtikelHorecaKoffie to go – zo pakken deze zes collega’s het aan Het mooie porselein en het glaswerk staan wéér werkloos in de kast door de horeca-lockdown. De kartonnen bekertjes zijn terug van weggeweest en...
NieuwsRestaurantVan koelkastuitverkoop tot butlerservice voor Kerst Horecaondernemers besluiten met de strenge lockdown er maar weer het beste van te maken: van kerstmenu's voor afhaal, tot een koelkastuitverkoop en...