NieuwsHoreca'Technologie kan helpen bij personeelstekort horeca' De inzet van technologie kan volgens een expert van ING het personeelstekort in de horeca oplossen. Bijna een kwart van de bedrijven ervaart het...
NieuwsRestaurantMartin Ruisaard naar Kasteel Maurick Kasteel Maurick in Vught heeft per 1 mei 2022 Martin Ruisaard aangetrokken als chef. De 38-jarige Ruisaard komt over van sterrenrestaurant Aan de...
ArtikelHorecaZo werf je nieuwe medewerkers Sanne Blokland van consultancy Finext is gespecialiseerd in het aantrekken van nieuwe medewerkers in deze krappe arbeidsmarkt. Ze deelde via de...
NieuwsHoreca‘Verhogen uurloon voorkomt sluiting horecazaken’ Flexibel horecapersoneel aantrekken met een hoger uurloon is nog altijd winstgevender dan het (tijdelijk) sluiten van een horecazaak. Dat stelt...
ArtikelHorecaZo zit het met vakantie aanvragen, een verzoek weigeren en het vakantiegeld De vakantieperiode nadert. Voor de meeste horecabedrijven – zeker die met een groot terras – een extra drukke periode. Terwijl ook je medewerkers...
NieuwsCateringFNV Catering akkoord met nieuwe cao catering De achterban van FNV Catering is akkoord met het onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao catering met ruimte voor hospitality.
NieuwsRestaurantRestaurant Company Europe: 455 vacatures Restaurant Company Europe heeft 455 open staande vacatures voor haar 75 vestigingen. Dit blijkt uit de vernieuwde wervingssite van RCE.
NieuwsHorecaOekraïnse vluchtelingen aan het werk in de horeca Ruim 4300 vluchtelingen uit Oekraïne zijn nu aan het werk in Nederland, meldt uitkeringsinstantie UWV op basis van gegevens van werkgevers. 11...
NieuwsHoreca'Afname aantal vacatures, ook in horeca' Het aantal vacatures begint terug te lopen, merkt vacaturesite Indeed, ook in de horeca: 'Steeds meer interesse in een baan in die sector.'
NieuwsHoreca103 horecaopleidingen met Stap-subsidie van €1.000 €1.000 subsidie krijgen voor een horecaopleiding kan weer vanaf maandag 2 mei. Dit STAP-budget is er voor extra scholing en ontwikkeling.