
Kwalitaria Groeneweg in de Utrechtse wijk Lombok heropende begin deze maand de deuren onder leiding van ondernemerskoppel Sadegh Malek en Somayeh...
Kwalitaria Groeneweg in de Utrechtse wijk Lombok heropende begin deze maand de deuren onder leiding van ondernemerskoppel Sadegh Malek en Somayeh...
Een kwalitatief goede hamburger vindt gretig aftrek. Cafetaria's, restaurants, lunchrooms en cateraars tonen hun creativiteit en vakmanschap met...
Andy Shan neemt in 2004 een cafetaria over in Olst. Het blijkt het begin van een franchiseformule onder de naam ’t Bakhuus, die inmiddels 41...
Aan ambitie ontbreekt het Nick Leung (26) en Richie Tjin (24) niet. De jonge ondernemers openden begin deze maand de deuren van Kwalitaria Oranjelaan...
Er wordt veel oneerlijk en onveilig gewerkt in de maaltijd- en flitsbezorging. De Nederlandse Arbeidsinspectie controleerde afgelopen vrijdag in...
In 2017 introduceert Remia de Legendary Real Tasty Mayonaises. Nu is is Remia op zoek naar een nieuwe Legendary Mayonaise en daagt foodprofessionals...
Domino’s heeft twee nieuwe winkels geopend. Drie broers zijn daarvoor verantwoordelijk. In Burgum is de 27-jarige Nathan Oosterhof de franchisenemer...
In het centrum van Tilburg is Mon-o Fastfood geopend. Een ‘echte snackbar’ met een klassiek, maar wel volledig plantaardig assortiment. Het idee komt...
Vakvereniging ProFri krijgt veel vragen van ondernemers over de verpakkingsregels die per 1 juli gelden. 'Er blijkt veel onduidelijkheid te bestaan',...
Na hun elfde trip naar Oekraïne willen cafetariaondernemers Coen van Oosten en Franky van Hintum een tweede snackwagen aanschaffen. Deze moet ‘beter...