
Faillissement horeca voorkomen: welke stappen neem je?
De horeca heeft het zwaar door het gebrek aan personeel, stijgende inkoop- en energieprijzen en schulden als nasleep van de coronacrisis. Wanneer...
De horeca heeft het zwaar door het gebrek aan personeel, stijgende inkoop- en energieprijzen en schulden als nasleep van de coronacrisis. Wanneer...
Zomaar een parasol op het terras is er al lang niet meer bij voor de gemiddelde horecaondernemer. ’s Zomers is het terras de omzetmaker van de...
Voor het vierde jaar op rij deed BookDinners onderzoek naar de online gewoontes van meer dan 1200 restaurantbezoekers. Daaruit blijkt dat gasten...
Heeft uw zaak nog de gewenste uitstraling of kan het interieur wel een opfrisbeurt gebruiken? Kleine aanpassingen hebben al een groot effect. 5 tips.
Met een slag op de historische beursgong van de Amsterdamse Beurs van Berlage openden patron-cuisiniers Jef Schuur en Wilco Berends op zondag 29...
Jan Smink, eigenaar van restaurant Smink en ervaren wedstrijdkok, heeft de 55e editie van de internationale Le Taittinger Prix Culinaire 2023 op zijn...
Op een steenworp afstand van Amsterdam, in het dorpje Durgerdam direct aan het IJmeer opent in maart het boetiekhotel De Durgerdam, met veertien...
Sinds juni vorig jaar staat een plantaardige biefstuk Bali 0.0 op de kaart bij restaurantketen Loetje. F&b-directeur Erik Theeuwes is tevreden. ‘We...
Gijs Koopman is sinds 5 januari aangesteld als chef-kok bij Bib Gourmand restaurant Coperto Restobar en Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch in...
Restaurant De Limus sluit de deuren voorgoed. Eigenaar Manuel Jansen: 'We draaien wel goed, maar corona heeft ons flink gepakt.'