
Baiana in Bemmel is het eerste restaurant van Nederland met een keuken zonder afzuiging. Dat heeft voordelen, zo levert het een enorme energie- en...
Baiana in Bemmel is het eerste restaurant van Nederland met een keuken zonder afzuiging. Dat heeft voordelen, zo levert het een enorme energie- en...
Het Amsterdamse Le Restaurant, bekroond met een Michelinster, sluit op 1 juni de deuren aan de Frans Halsstraat. Het is nog onduidelijk of de zaak...
Benjamin van Roekel wilde met zijn nieuwe Italiaans shared dining-concept La Nostra Gigi iets vernieuwends neerzetten in de Amsterdamse Pijp. Het...
Overbevissing, klimaatverandering, kweekmethoden en andere uitdagingen maken het moeilijk om vis, schaal- en schelpdieren op verantwoorde wijze te...
Hoe maak je een goede menukaart? Je wilt de juiste prijzen hanteren, zorgen voor een mooie presentatie en wellicht meer omzet genereren door slimme...
Wijnmaker Jean-François Ott van wijnhuis Ott bezocht Nederland voor de lancering van de nieuwe vintage Château de Selle Rosé. Restaurant More-Itz in...
Ze studeerden bedrijfskunde en communicatie, maar zijn sinds deze maand eigenaar van het nieuwe restaurant GIST in Tilburg. Gastvrouw Lenore Inkelaar...
Op 23 mei j.l. was Restaurant Bentinck in Amerongen het culinaire middelpunt ter gelegenheid van de jaarlijkse JRE-Jeunes Restaurateurs ‘Pers- &...
Thom Groenendal en Agnes Raggers openden zonder bank binnen twee jaar drie horecazaken, waarbij bij nummer twee en drie slechts een maand zat tussen...
Wat zijn de belangrijkste gastvrijheidslessen die je nieuwe medewerkers meegeeft in het terrasseizoen? We vroegen het horecaondernemers en zette de...