• Over Misset Horeca
  • Nieuwsbrieven
  • Vacatures
  • Partners
  • Events
  • Digitaal magazine
InloggenAbonneren
Misset Horeca
Misset Horeca
AbonnerenInloggen
  • Nieuws
  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Personeel
  • fastservice
  • Terras top 100
  • Michelin
  • Horecatrends 2023
  • Ondernemerstips
  • Terras
  • Interieur
  • Corona
  • Keuken
  • Starter
  • Lekker
  • GaultMillau
  • Terras Kickstart
  • Bier
  • Koffie
  • Catering
  • Productintroducties
  • Zoeken
AbonnerenInloggen
  • Over Misset Horeca
  • Nieuwsbrieven
  • Vacatures
  • Partners
  • Events
  • Digitaal magazine
Misset Horeca
Misset Horeca
  • Nieuws
  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Personeel
  • fastservice
  • Meer thema's...
    • Terras top 100
    • Michelin
    • Horecatrends 2023
    • Ondernemerstips
    • Terras
    • Interieur
    • Corona
    • Keuken
    • Starter
    • Lekker
    • GaultMillau
    • Terras Kickstart
    • Bier
    • Koffie
    • Catering
    • Productintroducties

Restaurant

Faillissement horeca voorkomen: welke stappen neem je?

Faillissement horeca voorkomen: welke stappen neem je?

De horeca heeft het zwaar door het gebrek aan personeel, stijgende inkoop- en energieprijzen en schulden als nasleep van de coronacrisis. Wanneer...

Parasols van VN-Plu.

Waar let je op bij de aanschaf van een terrasoverkapping?

Zomaar een parasol op het terras is er al lang niet meer bij voor de gemiddelde horecaondernemer. ’s Zomers is het terras de omzetmaker van de...

Reviews restaurant: gast overweegt reservering bij dit hoge cijfer

Reviews restaurant: gast overweegt reservering bij dit hoge cijfer

Voor het vierde jaar op rij deed BookDinners onderzoek naar de online gewoontes van meer dan 1200 restaurantbezoekers. Daaruit blijkt dat gasten...

De La Bourse in Maastricht kreeg een nieuw interieur. Homint combineerde houttinten met donkergroene en lichtroze kleuren. Ronde tafels en grote planten maken de restyling compleet.

5 tips restyling: Kleine aanpassingen met groot effect

Heeft uw zaak nog de gewenste uitstraling of kan het interieur wel een opfrisbeurt gebruiken? Kleine aanpassingen hebben al een groot effect. 5 tips.

Foto-credits: Pieter d'Hoop en Special Pixels.

25 sterrenchefs koken op gala Les Patrons Cuisiniers

Met een slag op de historische beursgong van de Amsterdamse Beurs van Berlage openden patron-cuisiniers Jef Schuur en Wilco Berends op zondag 29...

Jan Smink wint internationale finale Le Taittinger Prix Culinaire 2023

Jan Smink wint internationale finale Le Taittinger Prix Culinaire 2023

Jan Smink, eigenaar van restaurant Smink en ervaren wedstrijdkok, heeft de 55e editie van de internationale Le Taittinger Prix Culinaire 2023 op zijn...

Opening restaurant De Mark in Durgerdam by 212**

Opening restaurant De Mark in Durgerdam by 212**

Op een steenworp afstand van Amsterdam, in het dorpje Durgerdam direct aan het IJmeer opent in maart het boetiekhotel De Durgerdam, met veertien...

Loetje over de plantaardige biefstuk: ‘1 op de 10 verkochte biefstuk Bali’s is een 0.0'

Loetje over de plantaardige biefstuk: ‘1 op de 10 verkochte biefstuk Bali’s is een 0.0'

Sinds juni vorig jaar staat een plantaardige biefstuk Bali 0.0 op de kaart bij restaurantketen Loetje. F&b-directeur Erik Theeuwes is tevreden. ‘We...

Gijs Koopman nieuwe chef bij Bib restaurant Coperto Restobar

Gijs Koopman nieuwe chef bij Bib restaurant Coperto Restobar

Gijs Koopman is sinds 5 januari aangesteld als chef-kok bij Bib Gourmand restaurant Coperto Restobar en Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch in...

Restaurant De Limus stopt: 'Je moet ook wat overhouden'

Restaurant De Limus stopt: 'Je moet ook wat overhouden'

Restaurant De Limus sluit de deuren voorgoed. Eigenaar Manuel Jansen: 'We draaien wel goed, maar corona heeft ons flink gepakt.'

Volgende pagina
Bekijk vacatures

Branches

  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Volg Misset Horeca

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Thema's

  • Interieur
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Starter

Services

  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen