
Terry Priem opent Restaurant Ster in Rotterdam-Kralingen
Chef Terry Priem en Esther van Otterloo openden op 16 januari restaurant Ster aan de Honingerdijk 265. Het fine dining restaurant, gevestigd op de...
Chef Terry Priem en Esther van Otterloo openden op 16 januari restaurant Ster aan de Honingerdijk 265. Het fine dining restaurant, gevestigd op de...
Iedere maand maakt Michelin enkele restaurants bekend die hun intrede maken in de Michelin Gids Nederland. Voor de maand januari zijn twee namen...
Het restaurant in Utrecht waar dierenactivisten begin januari actievoerden tegen het serveren van foie gras, is gezwicht voor aanhoudende druk. De...
Het restaurantplatform Formitable en de Franse ontwikkelaar van restauranttechnologie Zenchef hebben hun krachten gebundeld.
De Gault&Millau gidslancering 2023 vindt plaats op maandag 13 februari om 12.00 uur in Tivoli Vredenburg in Utrecht.
Het team van Denemarken heeft de wereldfinale van de Bocuse d’Or 2023 gewonnen. Het is de derde keer dat Denemarken de wereldwijde finale, die eens...
De beurs ProWein biedt een wereldwijd aanbod van wijn- en gedistilleerde dranken. Het is 's werelds grootste vakbeurs voor wijnen en gedistilleerde...
Het is de stille droom van iedereen die wel eens een oester openmaakt: zou er een parel in zitten? Voor chef Marco Blok van restaurant MEI in...
Sommelier Fallon Hoog Antink treedt in de voetsporen van Simon Veldman bij restaurant Vermeer in Amsterdam. Veldman verruilde vorige zomer Vermeer na...
Driesterrenrestaurant Inter Scaldes gaat na de zomer over in nieuwe handen. De Nederlandse chef Jeroen Achtien verruilt zijn tweesterrenrestaurant in...