
Ahmed Baglari van By Ami: 'Volmaakte zaak door nieuw interieur'
Ahmed Baglari van restaurant By Ami in Rotterdam heeft na een korte sluiting de deuren heropend met een gloednieuw interieur. 'Na 4 jaar ben ik nu...
Ahmed Baglari van restaurant By Ami in Rotterdam heeft na een korte sluiting de deuren heropend met een gloednieuw interieur. 'Na 4 jaar ben ik nu...
Restaurant Fred** opent vanaf vandaag, 5 januari, officieel haar deuren op de nieuwe locatie aan de Boompjes 41 in hartje Rotterdam. De opvallende...
Een groot restaurant, zes bioscoopzalen, een speelparadijs, vier escaperooms, virtual reality en lasergameruimten op twee verdiepingen. Familie Kok...
El Gaucho in Enschede is geen doorsnee steakhouse. Met mooie warme kleuren, aaibare stoffen, gouden accenten en een donkere basis straalt het...
Na Den Haag opent restaurant Yuzu nu ook in Amsterdam. Yuzu specialiseert zich in Japanse yakitori gerechten met invloeden uit de Japanse, Koreaanse...
Horecaondernemer Eveline Wu startte onlangs haar vierde vestiging van Mood, dit keer in het hartje centrum van Tilburg. Het kleurrijke restaurant...
BlueBlood verwelkomt internationaal bekend Nikkei-chef Luis Rojas uit Peru. Hij ondersteunt als ‘chef de cuisine’ de keukenbrigade en zal ze alle...
Jason Lau opende onlangs een tweede vestiging van restaurant Kyatcha in Rotterdam. De rode draad in het concept is balans. Niet alleen in smaken en...
Moya in Den Haag is een tapasclub met een internationale allure. ‘De jaren 20-stijl in combinatie met het internationale gevoel van nu’, vertelt...
Het nieuwe Nikkei-cuisineconcept Marû is een spraakmakende hotspot in Zandvoort. Waar je blik ook op valt, je ziet telkens iets nieuws in het...