
Koken met koffie in zes gangen: van chipje tot sorbetijs
Koffie alleen na of naast de maaltijd? Nee hoor, het kan er ook ín. De chefs van Capriole Café in Den Haag en Het Lokaal in Amersfoort laten zien hoe...
Koffie alleen na of naast de maaltijd? Nee hoor, het kan er ook ín. De chefs van Capriole Café in Den Haag en Het Lokaal in Amersfoort laten zien hoe...
Ondernemers hebben last van de fors gestegen tarieven voor gas en elektriciteit. Bedrijven die variabele energietarieven betalen, merken dat direct...
Een omgekeerde osmose installatie zorgt ervoor dat glazen streeploos schoon uit de glazenspoelmachine komen. Browsend over het internet worden er...
Met de Chinese, Japanse, Koreaanse, Thaise én Indiase keuken presenteerden Aziatische ondernemers zich van hun vegan-kant. 'Plantaardige ingrediënten...
Thomas van Santvoort vierde onlangs met een ‘feestweek’ het 5-jarig bestaan van zijn Flicka. Al in het eerste jaar waardeerde Michelin het restaurant...
Chef-kok Luc Kusters van Bolenius* laat al bijna 15 jaar zien dat aardgasvrij geen enkele belemmering voor een topkeuken is. Tijdens een speciale...
Hoe goed rekenen horecaondernemers als het gaat om de gerechten op de menukaart? Marvin van Dongen, CEO van Horeko, meent dat er nog veel ruimte is...
Een team van 25 koks bereidt bij Nela in Amsterdam voor 1000 couverts per week alles zelf op de verschillende open vuren in een slim ingedeelde...
Hoe kan je een keuken bestieren met een kok minder? En wat als jouw keukenteam minder uren wil draaien, maar je door personeelstekort geen extra...
Door de hoge energieprijzen en het gebrek aan personeel wordt de energiezuinigheid en efficiëntie van ovens en steamers steeds belangrijker. Waarmee...