
Akoestiek verbeteren in de horeca: tips en oplossingen
Akoestiek is vaak een ondergeschoven kindje in de horeca. ‘Geluid is echter cruciaal voor de kwaliteit van een horecabezoek en daarmee de ervaring...
Akoestiek is vaak een ondergeschoven kindje in de horeca. ‘Geluid is echter cruciaal voor de kwaliteit van een horecabezoek en daarmee de ervaring...
Hoe belangrijk is kleur in horecainterieur? Designers uit binnen- en buitenland vertellen wat kleur doet met je concept en geven tips hoe je met...
Welke stoelen, stijlen en stoffen zijn de trend voor 2023? Misset Horeca sprak op de Horecava met drie interieur & designexperts. Hier de nieuwste...
Misset Horeca maakte een rondje langs de servies-stands op de Horecava 2023 op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen in servies en tafelaankleding. 11...
Wat zijn dé horecatrends voor 2023? Misset Horeca zet de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van concept en interieur op een rij.
Rodny Welters creëerde voor zijn restaurant Novo New Dining in Maastricht een ruimte waar kleuren, vormen en materialen om aandacht strijden: een...
De levensduur van horecainterieur en een ontwerp ligt tussen de 5 en 7 jaar. Experts geven tips over hoe je de houdbaarheid van een interieur...
Hoe houd je een horecaconcept up-to-date en hoe zorg je ervoor dat gasten blijven komen? Hoe houd je je zaak vol? Mede-eigenaar van The Entourage...
Uitgeleefde kamers weer een nieuwe, frisse uitstraling geven is de meest gehoorde reden voor renovatie van hotelkamers. Tien tips waar je op moet...
Prachtig gevouwen servetten voegen iets moois toe aan een feestelijk gedekte tafel. Hoe tover je zo'n gevouwen servet tevoorschijn zonder dat het...