
De uitdaging van de millennial: tips om ze aan te trekken en te behouden
Jasper Scholten is millennial-expert en weet als geen ander wat er nodig is om een beter werkklimaat met, door en voor millennials te creëren. Op de...
Jasper Scholten is millennial-expert en weet als geen ander wat er nodig is om een beter werkklimaat met, door en voor millennials te creëren. Op de...
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station biedt medewerkers verschillende onlineprogramma’s aan die helpen bij de mentale gezondheid.
Hoewel het aantal vacatures in de horeca in het derde kwartaal met ruim 10 procent is gedaald ten opzichte van een jaar eerder, blijft het aantal...
De arbeidsmarkt in de horeca is krap. Daarmee vertellen we niets nieuws. Misset Horeca bundelt tips om goed horecapersoneel te behouden. Het gaat van...
De waarde van goede en betrokken medewerkers is in deze markt van krapte overduidelijk. Steeds meer ondernemers willen voorkomen dat mensen weggaan...
Met het prangende personeelstekort in de horeca is het lastig om nieuwe medewerkers te vinden. Welke creatieve oplossingen vonden ondernemers om...
Horecapersoneel gezocht, het geldt voor nagenoeg de hele branche. Als ondernemer concurreren op salaris en lukraak mensen aannemen raadt Charlotte...
Proeflokaal Bregje heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Inmiddels staat de teller op 27 vestigingen. Joey Benard is eigenaar van de...
Een horeca werknemer die niet goed ingeschaald is en te weinig verdient voor de taken die hij uitvoert, kan tot vijf jaar nadien achterstallig loon...
Restaurant Savage in Harderwijk had een lastige start: vier maanden voor de eerste lockdown opende het restaurant van Patrick Elzinga en Robert Poel...