Horecapersoneel: zo strik je toppers
Het aanbod van arbeidskrachten is groot. Maar het vinden en vastleggen van goede medewerkers is een ander verhaal. Toppers zijn schaars. Het vergt...
Het aanbod van arbeidskrachten is groot. Maar het vinden en vastleggen van goede medewerkers is een ander verhaal. Toppers zijn schaars. Het vergt...
Diefstal door eigen horecapersoneel. Tegen te gaan of niet uit te roeien? Jos Kamphuis uit Holten en Tsibo Lin uit Amsterdam, twee horecaondernemers,...
Een feest op een dorpsplein, een festival waar meerdere horecaondernemers samenwerken. Personeelsleden van diverse bedrijven door elkaar en soms...
Vroeg of laat wordt iedere ondernemer ermee geconfronteerd: interne incidenten waar je niet op gerekend had, zoals agressie op de werkvloer,...
In ons grand-café serveren wij bij de koffie en thee gebak en koekjes. Laatst zag ik dat een medewerker alleen de geserveerde koffie afrekende en...
Dat vrouwelijke gasten belangrijk zijn voor een horecabedrijf, is bekend. Want vrouwen trekken mannen. Door extra aandacht te besteden aan sfeer,...
De communicatie met gasten aan tafel is vaak te standaard. Gasten worden juist blij van leuk, verrassend en anders. Het is helemaal niet moeilijk uw...