Laatste horecanieuws

Deze horecazaken openden in maart 2024

Deze horecazaken openden in maart 2024

Iedere maand weer openen er nieuwe horecazaken hun deuren. Collega's die gepassioneerd starten met hun horecabedrijf en graag hun trots delen. Misset...

Fletcher Hotels neemt NH Veluwe Sparrenhorst over

Fletcher Hotels neemt NH Veluwe Sparrenhorst over

Fletcher Hotels neemt per 15 april NH Veluwe Sparrenhorst over, dat verder zal gaan onder de naam Fletcher Hotel-Restaurant Sparrenhorst-Veluwe. Het...

Michelin selecteert liefst tien nieuwe zaken: twee oude bekenden maken rentree

Michelin selecteert liefst tien nieuwe zaken: twee oude bekenden maken rentree

Michelin heeft liefst tien nieuwe restaurants toegevoegd aan de digitale gids van Nederland. Daar zitten enkele verrassingen bij, maar ook twee oude...

Diego Buik met een Vegan Smashburger

Hamburgerkoning Diego Buik over het succes van de smashburger: 'Terug naar de basis'

Geplette hamburgers schieten als paddenstoelen uit de grond. Althans, horecazaken die ze verkopen. Alleen al de afgelopen maand openden er nieuwe...

Een impressie van de nieuwe wijnbar van Hemel & Aarde in Utrecht

Hemel & Aarde in Utrecht breidt uit met eigen wijnbar: 'Een bijdehand zusje'

Restaurant Hemel & Aarde in Utrecht breidt uit met 'een bijdehand zusje'. Half mei opent het team direct naast het restaurant een wijnbar waar wijnen...

Croissant van aardappel met duxelles, tuinbonen, bundelzwam en walnoten.

Opening Riot in Amsterdam: restobar met branie waar de aardappel een hoofdrol speelt

Riot is een nieuwe restobar in Amsterdam en maakt deel uit van het Conscious Hotel Amsterdam City (The Tire Station). De aardappel komt hier in al...

Dirk Beljaarts, KHN.

Dirk Beljaarts neemt afscheid als algemeen directeur van Koninklijke Horeca Nederland

Na een periode van ruim negen jaar, waarin Dirk Beljaarts zich met hart en ziel heeft ingezet voor de belangen van de horeca, vertrekt hij voor de...

Foto-credits: Guus Schoonewille.

KHN-voorzitter Marijke Vuik over de (on)mogelijkheden van de plasticregels

De afgelopen periode zijn we allemaal geconfronteerd met de uitdagingen van de Single Use Plastic wetgeving. Over de doelstelling kunnen we het wel...

Rosanne Bos (links, zilver) en Paris Koeleman (rechts, goud)

Student Paris Koeleman wint goud op de NK Skills voor beste gastvrouw van Nederland

De horeca van de toekomst heeft zich van zijn beste kant laten zien tijdens de NK Skills the finals in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Hier...

Plantaardig restaurant Broei opent in Amersfoort: 'Geen geitenwollensokkencafé'

Plantaardig restaurant Broei opent in Amersfoort: 'Geen geitenwollensokkencafé'

Na het succes in Utrecht opent restaurant Broei ook in Amersfoort. Deze zomer gaan de deuren open in het Nefkensgebouw. Om dit waar te maken zijn...