Jaimie van Heije is de nieuwe signature chef van restaurant Next
Michiel de Vries en Sjoerd Steenbeek, de oprichters van Next, kondigen de benoeming van Jaimie van Heije aan tot de nieuwe signature chef. Na...
Michiel de Vries en Sjoerd Steenbeek, de oprichters van Next, kondigen de benoeming van Jaimie van Heije aan tot de nieuwe signature chef. Na...
'Voetbal is simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen', was getekend Johan Cruijff. Hetzelfde kan gezegd worden over hoe je een...
Quinten Chap en Rosanna Bos van team Sterklas ROC van Amsterdam hebben de eerste CuliQuiz School Battle gewonnen. Quinten en Rosanna, hebben niet...
Kim Aupers, advocaat bij Meester Advocaten, deelt maandelijks een zaak die relevant is voor horecaondernemers. Dit keer gaat het over seksueel...
Het fenomeen speakeasy is vooral bekend van cocktailbars, maar inmiddels doen ook speakeasy-restaurants hun intrede in Nederland. 'De mysterieuze...
NH Hotel Group, onderdeel van Minor Hotels, zal voortaan opereren als Minor Hotels Europe & Americas. Na een stemming tijdens de jaarlijkse algemene...
In het eerste kwartaal van 2024 verhoogden restaurants en cafés hun prijzen met gemiddeld 6 procent, dat blijkt uit cijfers van het CBS.
Een monnik die al zijn hele leven wijn verbouwt in Georgië weet niet wat hem overkomt. De 55-jarige Gabriel Khomazuridze staat in de belangstelling...
Na een verbouwing van bijna een jaar zijn de zeven nieuwe exclusieve suites van Château Neercanne, onderdeel van Oostwegel Collection, geopend....
Franke Osinga (33), keukenchef van Restaurant De Treeswijkhoeve** in Waalre, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Franke heeft met het...