
Tom Vinke is als volwaardig compagnon toegetreden als volwaardig compagnon in restaurant De Kromme Watergang. De zoon van eigenaren Edwin en Blanche...
Tom Vinke is als volwaardig compagnon toegetreden als volwaardig compagnon in restaurant De Kromme Watergang. De zoon van eigenaren Edwin en Blanche...
De Ramadan is een tijd van bezinning en naastenliefde. Dat vertaalt Sushi Time naar de Giving Weeks, waarin de keten samen met klanten en...
Hoe zorg je ervoor dat medewerkers het gevoel krijgen dat een baan meer is dan werken alleen? Het Nederlandse hotelmanagementbedrijf IHCP heeft een...
Tien kenners beschouwden in 2018 de ‘stand van het bier’ tot dan aan toe. Nu, vijf jaar later, kijken ze opnieuw naar ‘de stand’ in vijf delen. In...
Het aspergeseizoen gaat binnenkort weer van start. Asperges zijn een mooi en lekker product om een speciaal, tijdelijk menu mee te maken. Maar hoe...
Othmar Bierbrouwerij opent de eerste bierspa in Nederland. In Ootmarsum is het dompelen in een geurend bad met warm water met hop-, gist- en...
Iedere maand maakt Michelin enkele restaurants bekend die in de Michelin Gids Nederland 2023 zullen worden opgenomen. Voor de maand maart zijn tien...
Het college van burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel heeft zorgvuldig gehandeld bij het verlenen van een omgevingsvergunning voor de...
Beoordelingsgesprekken en functioneringsgesprekken met horecapersoneel kunnen in één en dezelfde vorm gevoerd worden, bijvoorbeeld als een...
Marijn van de Worp en zijn partner Yasmina El Azzouzi moesten begin dit jaar de deuren van hun restaurant Fizzy in Epe sluiten. En nu heeft Van de...