
New York Pizza bestaat 30 jaar en hoopt dit jubileum te vieren met de opening van de driehonderdste Nederlandse vestiging. Inmiddels is de formule...
New York Pizza bestaat 30 jaar en hoopt dit jubileum te vieren met de opening van de driehonderdste Nederlandse vestiging. Inmiddels is de formule...
Nikki en Frank la Croix transformeerden 11 jaar geleden hun bedrijf in de paardensport naar een horecazaak met groot terras: Het Ruiterhuys in...
Indrukwekkende cijfers bij Chefsbar Centre in Delft: het restaurant telt 42 zitplaatsen, maar de personeelskosten overstijgen de 11 procent niet....
Martin Hendricks (37) start in 2018 met Black Label Hospitality en opent een jaar later zijn eerste hotel. Met een gezonde dosis ondernemerslef en...
Guillaume de Beer verliet eind vorig jaar de Breda Group. Hij miste de uitlaatklep van het koken het werd allemaal een beetje teveel alleen...
Bartjan Hendriksen opent in 2012 de eerste Toastable. Als hij in 2021 vier zaken heeft, komen er locaties bij in Almere en Arnhem. Over 5 jaar moet...
40 Tilburgse ondernemers zijn samen eigenaar van café de Snor, ‘een toffe borreltent’ die in januari dit jaar is geopend aan de Korte Heuvel in...
Met het openen van vijf horecazaken per kwartaal timmert de Ramzy Group hard aan de weg. Maar ceo Ramez Ramzy wil meer dan alleen maar groei. ‘Alle...
Dit terras was 2 jaar geleden nog een kale vlakte, maar een jaar na opening werd het al verkozen tot beste terras van Friesland in de Terras Top 100....
Melief Bender aan de Oude Binnenweg in Rotterdam, met een geschiedenis die teruggaat tot 1876, is heropend na een verbouwing van 14 maanden....