Misset Horeca
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
  • PERSONEEL
  • TERRAS
  • KEUKEN
  • INTERIEUR
  • TRENDS
InloggenAbonneren

Tips bedrijfsvoering

Tom en Edwin Vinke

Toekomst De Kromme Watergang** gegarandeerd

Tom Vinke is als volwaardig compagnon toegetreden in restaurant De Kromme Watergang. De zoon van eigenaren Edwin en Blanche werkte al als sous-chef...

Gemeente zorgvuldig bij toekenning omgevingsvergunning

Gemeente zorgvuldig bij toekenning omgevingsvergunning

Het college van burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel heeft zorgvuldig gehandeld bij het verlenen van een omgevingsvergunning voor de...

NVWA: 'Allergeeninformatie moet beter, ook in de horeca'

NVWA: 'Allergeeninformatie moet beter, ook in de horeca'

Uit inspecties van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) blijkt dat 60 procent van de bijna 13.000 geïnspecteerde bedrijven in retail,...

3WO groep opent 30e zaak: brasserie Polly Goudvisch

3WO groep opent 30e zaak: brasserie Polly Goudvisch

Polly Goudvisch in Amsterdam is het vijfde lid van de Familie Goudvisch van 3WO horeca groep. Deze familie brengt met hun cafés een ‘ode aan de...

Shot by Meesterwerk

30 jaar New York Pizza: 300e vestiging verjaardagscadeau

New York Pizza bestaat 30 jaar en hoopt dit jubileum te vieren met de opening van de driehonderdste Nederlandse vestiging. Inmiddels is de formule...

Bistro de Kruidentuin in Geesteren. Foto: Satelliet.

Zo bepaal je de juiste hoeveelheid zitplaatsen per bedrijfstype

Hoe bepaal je de juiste horecainrichting? Hoeveel ruimte heeft je gast eigenlijk nodig? Met dit schema krijg je een indicatie van de gemiddelde...

Wanneer en hoe kun je iemand op staande voet ontslaan?

Wanneer en hoe kun je iemand op staande voet ontslaan?

Medewerkers die de kantjes ervan aflopen, te laat komen, zich niet aan de regels houden, onvoldoende schoonmaken of conflicten veroorzaken met andere...

Amsterdam, 21 maart 2023 - De rechtbank heeft een akkoord bereikt tussen wagamama en alle stakeholders over de financiële herstructurering van het bedrijf.

In overleg met haar adviseurs, Christiaan Mensink, Jacobine van den Dolder en Pieter-Christiaan van Prooijen, heef...

Wagamama kan verder dankzij WHOA-akkoord

De rechtbank heeft een akkoord bereikt tussen Wagamama en alle stakeholders over de financiële herstructurering van het bedrijf. Dankzij...

De valkuilen van het sturen op kengetallen in de horeca

De valkuilen van het sturen op kengetallen in de horeca

Elke ondernemer kent ze uit zijn hoofd, de kengetallen in de horeca. 30 procent personeelskosten, 30 procent inkoopkosten, rond de 12 procent...

De Saté Index: vraag jij voor jouw saté de juiste prijs?

De Saté Index: vraag jij voor jouw saté de juiste prijs?

Om te onderzoeken hoe goed er in onze branche wordt gecalculeerd, onderzocht Misset Horeca in 2022 samen met Horeko bij tientallen bedrijven de...

Volgende pagina
Bekijk vacatures

Branches

  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Volg Misset Horeca

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Thema's

  • Interieur
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Starter

Services

  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen