
Tien kenners beschouwden in 2018 de ‘stand van het bier’ tot dan aan toe. Nu, vijf jaar later, kijken ze opnieuw naar ‘de stand’ in vijf delen. In...
Tien kenners beschouwden in 2018 de ‘stand van het bier’ tot dan aan toe. Nu, vijf jaar later, kijken ze opnieuw naar ‘de stand’ in vijf delen. In...
Tien kenners beschouwden in 2018 de ‘stand van het bier’ tot dan aan toe. Nu, vijf jaar later, kijken ze opnieuw naar ‘de stand’ in vijf delen. In...
In het oude pand van Restaurant Stork start het biermerk Lowlander een eerste eigen Botanical Bar & Restaurant. Met een plant forward keuken waar...
De vlucht die bier genomen heeft is enorm. Het aantal brouwerijen in Nederland loopt in de honderden, van microbrouwerijen en brouwerijhuurders tot...
Uit een goede bierkaart is meer omzet te halen. Maar waar voldoet een goede bierkaart aan? Zes ondernemers van toonaangevende cafés aan het woord.
Bierbrouwerijen van groot tot klein presenteren zich op Craft Beer Street op de Horecava. Maar het is niet alleen bier wat de klok slaat.
De Week van het Nederlandse Bier vindt in 2023 voor de tiende keer plaats. Van 11 tot en met 14 mei staat bier en bierbrouwen centraal.
De opkomst van bier is ook de opkomst van bier- en spijscombinaties. Maar waar de bierrevolutie in Nederland inmiddels al aardig op weg is, staat het...
Bierbrouwer Jopen en TBMarkus gaan een eigen horecaconcept ontwikkelen. In 2026 moeten er tien grote locaties zijn in de top 10 grote steden.
De drie eigenaren van de Utrechtse craft bier brouwerij Brothers in Law openen een eigen brewpub in de Domstad: Brothers in Law Taphouse. Ze nemen...