
Om te onderzoeken hoe goed er in onze branche wordt gecalculeerd, onderzocht Misset Horeca in 2022 samen met Horeko bij tientallen bedrijven de...
Om te onderzoeken hoe goed er in onze branche wordt gecalculeerd, onderzocht Misset Horeca in 2022 samen met Horeko bij tientallen bedrijven de...
Wist je dat gasten gemiddeld iets minder dan 2 minuten de tijd nemen om een menukaart te bestuderen? Dit betekent dat je als horecaondernemer maar...
In deze tijd waarin de energie- en grondstofprijzen torenhoog zijn, zijn goede prijsafspraken belangrijker dan ooit, merkt eigenaar Martijn Nolet van...
Hoe maak je een goede menukaart? Je wilt de juiste prijzen hanteren, zorgen voor een mooie presentatie en wellicht meer omzet genereren door slimme...
In Breukelen startte eind 2021 Het Koffiehuis, het eerste horecabedrijf ter wereld waar de échte prijzen op de kaart staan. Die ‘echte’ prijs wordt...
Hoe goed rekenen horecaondernemers als het gaat om de gerechten op de menukaart? Marvin van Dongen, CEO van Horeko, meent dat er nog veel ruimte is...
Bar Kantoor in Conscious Hotel Westerpark hanteerde al een 100 procent biologische kaart en zet nu een stap verder door ook over te gaan op volledig...
De stijgende kosten voor energie, grondstoffen en lonen in combinatie met een dalende koopkracht zetten de marges in de foodsector en de horeca onder...
Ron Blaauw introduceert voor de Ron Gastrobar-restaurants het 'Vroege Vork Voordeel'. Gasten die vroeg komen dineren krijgen korting op de rekening.
De horecasector heeft veel last van de hoge kosten voor onder meer inkoop, personeel en energie. Omdat bedrijven die kosten deels doorberekenen aan...