
Koken met koffie in zes gangen: van chipje tot sorbetijs
Koffie alleen na of naast de maaltijd? Nee hoor, het kan er ook ín. De chefs van Capriole Café in Den Haag en Het Lokaal in Amersfoort laten zien hoe...
Koffie alleen na of naast de maaltijd? Nee hoor, het kan er ook ín. De chefs van Capriole Café in Den Haag en Het Lokaal in Amersfoort laten zien hoe...
Op koude herfst- en winterdagen kun je gasten verrassen en verleiden met winterse koffies. Natuurlijk is een 'gewone' cappuccino een prima manier om...
Paul Sharo van Man met Bril Koffie opent in de zomer van 2023 in Rotterdam het Man Met Bril Koffiehotel. Daar staan gasten op met hun favoriete kop...
De hoge energieprijzen als gevolg van de oorlog in Oekraïne, de flink oplopende inkoopkosten en torenhoge inflatie, dwingen veel ondernemers de...
Verras je gasten en boost je omzet met speciale sinterklaaskoffie en kerstkoffie: niet alleen pepernoten of kerstkransjes náást de koffie, maar ook...
Bij espressobar Mo in Saoedi Arabië stap je in een andere wereld. ‘Mo is een weerspiegeling van de werkelijkheid en een poort naar het surrealisme.'...
Winterdranken waarmee je kunt scoren op het terras? Misset Horeca ging op zoek naar hoe je je op het winterterras kan onderscheiden.
Heb je al eens goed naar de koffieverpakking in je zaak gekeken? Maar dan écht goed? Weet je wat het betekent als er 'gewassen' op staat? Of wat het...
Meer omzet uit koffie halen, hoe doe je dat? Koffiespecialist Joost Leopold van De Koffieschool heeft 5 tips voor ondernemers.
De roep om koffie te vervangen door iets anders neemt toe. Net als vleesvervangers uiteindelijk beter voor het milieu zijn dan echt vlees, kleven ook...