Misset Horeca
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
  • PERSONEEL
  • TERRAS
  • KEUKEN
  • INTERIEUR
  • TRENDS
InloggenAbonneren

Praktijk

Hoe bouw je een goed team van medewerkers?

Hoe bouw je een goed team van medewerkers?

Welke teamleden geven energie, welke kosten energie? Een grondige analyse van je teamleden (ook wel vlootschouw genoemd) kan helpen bij het objectief...

Tips om diefstal door medewerkers tegen te gaan

Tips om diefstal door medewerkers tegen te gaan

Het verlies op de bedrijfswinst als gevolg van interne criminaliteit is naar schatting ongeveer 6 procent. Natuurlijk valt een greep uit de kassa...

Illegale tewerkstelling bij hotel in Noordwijk 

Illegale tewerkstelling bij hotel in Noordwijk

Bij een onlangs gehouden controle door de Arbeidsinspectie in samenwerking met de Vreemdelingenpolitie (AVIM) bij een hotel in Noordwijk, zijn twee...

Welke vragen stel je bij een exitgesprek met medewerkers?

Welke vragen stel je bij een exitgesprek met medewerkers?

Horecaondernemers kunnen hun stinkende best doen om personeelsverloop tot een minimum te beperken. Maar tot nul reduceren is niet realistisch....

Moxy Schiphol

Dit is het eerste hotel in Nederland met standaard 4-daagse werkweek

Moxy Amsterdam Schiphol Airport is per 1 januari van dit jaar een pilot gestart waarin fulltime medewerkers standaard vier dagen per week werken....

Frank Heijneman

Gast is Koning: 18 adviezen voor een positieve terraservaring

Frank Heijneman, gastvrijheidstrainer van Gast is Koning, geeft de lezers van Misset Horeca praktische tips voor een positieve terraservaring.

Seksuele intimidatie in de horeca: hoe ga je daarmee om?

Seksuele intimidatie in de horeca: hoe ga je daarmee om?

Steeds weer blijkt dat (seksuele) intimidatie op de werkvloer vaker voorkomt dan gedacht. Welke risico’s spelen er en hoe voorkom je het?

Rooster maken: hoe plan je medewerkers optimaal in?

Rooster maken: hoe plan je medewerkers optimaal in?

Een personeelsplanning maken voor je restaurant, hotel of café kan een hele puzzel zijn. Wie rooster je wanneer in? Wat is een goede bezetting? Wat...

Mark Mollen nieuwe algemeen directeur Please

Mark Mollen nieuwe algemeen directeur Please

Per 1 januari 2023 is Mark Mollen (39 jaar, foto) algemeen directeur van werkgeverspartner Please. Hij trad in 2020 in dienst als financieel...

Loonbeslag: wat betekent dit voor de ondernemer en de medewerker?

Loonbeslag: wat betekent dit voor de ondernemer en de medewerker?

Een werknemer met geldproblemen heeft impact op het bedrijf. Zorgen over schulden kunnen leiden tot productiviteitsverlies en ziekteverzuim....

Volgende pagina
Bekijk vacatures

Branches

  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Volg Misset Horeca

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Thema's

  • Interieur
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Starter

Services

  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen