
Welke teamleden geven energie, welke kosten energie? Een grondige analyse van je teamleden (ook wel vlootschouw genoemd) kan helpen bij het objectief...
Welke teamleden geven energie, welke kosten energie? Een grondige analyse van je teamleden (ook wel vlootschouw genoemd) kan helpen bij het objectief...
Het verlies op de bedrijfswinst als gevolg van interne criminaliteit is naar schatting ongeveer 6 procent. Natuurlijk valt een greep uit de kassa...
Bij een onlangs gehouden controle door de Arbeidsinspectie in samenwerking met de Vreemdelingenpolitie (AVIM) bij een hotel in Noordwijk, zijn twee...
Horecaondernemers kunnen hun stinkende best doen om personeelsverloop tot een minimum te beperken. Maar tot nul reduceren is niet realistisch....
Moxy Amsterdam Schiphol Airport is per 1 januari van dit jaar een pilot gestart waarin fulltime medewerkers standaard vier dagen per week werken....
Frank Heijneman, gastvrijheidstrainer van Gast is Koning, geeft de lezers van Misset Horeca praktische tips voor een positieve terraservaring.
Steeds weer blijkt dat (seksuele) intimidatie op de werkvloer vaker voorkomt dan gedacht. Welke risico’s spelen er en hoe voorkom je het?
Een personeelsplanning maken voor je restaurant, hotel of café kan een hele puzzel zijn. Wie rooster je wanneer in? Wat is een goede bezetting? Wat...
Per 1 januari 2023 is Mark Mollen (39 jaar, foto) algemeen directeur van werkgeverspartner Please. Hij trad in 2020 in dienst als financieel...
Een werknemer met geldproblemen heeft impact op het bedrijf. Zorgen over schulden kunnen leiden tot productiviteitsverlies en ziekteverzuim....