
Rooster maken: hoe plan je medewerkers optimaal in?
Een personeelsplanning maken voor je restaurant, hotel of café kan een hele puzzel zijn. Wie rooster je wanneer in? Wat is een goede bezetting? Wat...
Een personeelsplanning maken voor je restaurant, hotel of café kan een hele puzzel zijn. Wie rooster je wanneer in? Wat is een goede bezetting? Wat...
Per 1 januari 2023 is Mark Mollen (39 jaar, foto) algemeen directeur van werkgeverspartner Please. Hij trad in 2020 in dienst als financieel...
Een werknemer met geldproblemen heeft impact op het bedrijf. Zorgen over schulden kunnen leiden tot productiviteitsverlies en ziekteverzuim....
Om de personeelsplanning rond te krijgen is vaak een lastige puzzel. En er ontbreken vaak stukjes. Vijf ondernemers en managers vertelden eerder aan...
Misset Horeca behandelt maandelijks een veel gestelde vraag op het gebied van personeel. Deze keer: Mag een werknemer vakantie-uren meenemen naar het...
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station biedt medewerkers verschillende onlineprogramma’s aan die helpen bij de mentale gezondheid.
Toon Hendriks stopt vrijdag 16 december na een periode van liefst 51,5 jaar bij cafetaria Hendriks in Elst. De medewerker diende drie generaties en...
Omdat de vijver met personeel in de horeca leeg is, moet je anders naar de arbeidsmarkt kijken. Rudy Gommans van De Heere van Meijel in Meijel won...
Als er sprake is van een hoog ziekteverzuim bij een horecamedewerker, dan is het tijd voor een gesprek. Een verzuimgesprek. Het doel hiervan is om...
Als horecaondernemer weet je hoe waardevol jouw medewerkers zijn voor het succes van je bedrijf. Daarom wil je ze beschermen tegen ongevallen, ziekte...